نماینده ولی فقیه، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در طول ۴ سال گذشته در مجموع ۷۵ نفر از فرزندان ایثارگران بدون استفاده از سهمیه موفق به کسب رتبه‌های زیر ۱۰۰ شده‌اند.

به گزارش جماران، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیدی روز سه‌شنبه ۳ دی‌ماه در مراسم تجلیل از رتبه‌های زیر ۱۰۰ کشوری بدون استفاده از سهمیه در آزمون سراسری سال ۱۳۹۸ ویژه شاهد و ایثارگر با بیان اینکه این چهارمین مراسم تقدیر از رتبه‌های زیر ۱۰۰ کشوری بدون استفاده از سهمیه در آزمون سراسری است افزود: وقتی در چنین برنامه‌هایی حضور می‌یابیم می‌بینیم که خواسته‌های امام خمینی (ره) در مسیر اعتلای علمی فرزندان شهدا و ایثارگران محقق شده است.

وی ادامه داد: امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۵ طی دستوری بنیاد را موظف کردند که مسائل آموزشی و تربیتی فرزندان شهدا و ایثارگران را از کودکستان تا دانشگاه بر عهده بگیرد. بر همین اساس طرح شاهد تدوین شد و امروز محصول آن نگاه و دستور امام راحل را مشاهده می‌کنیم.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه جامعه ما مدیون فداکاری‌ها و ازخودگذشتگی‌های شهدا و ایثارگران است افزود: استفاده از سهمیه‌های تحصیلی بر اساس قانون حق ایثارگران است، اما تلاش ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این راستاست که دانشجویان و دانش آموزان شاهد و ایثارگر را به سطحی از درجه علمی برسانیم که نیازی به استفاده از این سهمیه‌ها نداشته باشند. خوشبختانه امروز شاهد هستیم این عزیزان از نظر علمی دارای سطح بالایی هستند.

معاون رییس جمهور افزود: در حال حاضر ۱۱۴ هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه‌ها در رشته‌های گوناگون مشغول به تحصیل هستند. همچنین حدود ۳ هزار عضو هیئت علمی در سراسر کشور از خانواده شهدا و ایثارگران هستند. در سال ۱۳۹۸، ۵۶ هزار نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران در آزمون سراسری دانشگاه‌ها شرکت کردند که حدود ۱۹ هزار نفر از آن‌ها در دانشگاه‌های غیرشهریه‌ای پذیرفته شدند که ۶۵ درصد از این قبولی‌ها مربوط به رشته‌های روزانه دولتی بود.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: در سال جاری با تلاش فرزندان شاهد و ایثارگر قبولی در رشته‌های روزانه دولتی حدود ۱۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است. ۱۵۰ نفر از ایثارگران عزیز رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کشوری را کسب کرده‌اند که از این میان ۱۷ نفر بدون استفاده از سهمیه حائز رتبه زیر ۱۰۰ کشوری شدند. در طول ۴ سال گذشته در مجموع ۷۵ نفر از ایثارگران بدون استفاده از سهمیه موفق به کسب رتبه‌های زیر ۱۰۰ شده‌اند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی در پایان خطاب به دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: شما عزیزان باید دانشگاه را خانه دوم خود بدانید و با جدیت به دنبال کسب علم باشید، زیر شما آینده‌سازان این کشور هستید و باید الگوی خوبی برای دیگران باشید. افتخار شما ایثارگر بودن است و سعی کنید در طول دوران تحصیل در دانشگاه‌ها نیز ارتباط خود را با بنیاد شهید و امور ایثارگران حفظ کنید.

حجت‌الاسلام محمدحسن کاویانی راد معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم ضمن خیرمقدم به رتبه‌های زیر ۱۰۰ آزمون سراسری گفت: در سال جاری ۱۷ نفر از این عزیزان بدون استفاده از سهمیه رتبه زیر ۱۰۰ را کسب کرده‌اند که از زحمات این عزیزان و خانواده‌های محترم آنان تقدیر می‌کنیم.
علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش‌وپرورش نیز در این مراسم با تشکر از زحمات بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر به دنبال تحقق بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری و ایجاد تمدن بزرگ اسلامی هستیم، راهی جز تلاش در عرصه‌های علمی و فرهنگی نداریم.

وی افزود: دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر الگوهای خوبی برای ادامه دادن راه شهدا و تحقق بیانات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب هستند.

حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور نیز ضمن ارائه گزارشی درباره تاریخچه کنکور و سهمیه‌ها گفت: مجموعه آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و ستاد شاهد زحمات زیادی را برای دانش آموزان و دانشجویان شاهد و ایثارگر کشیده‌اند تا این عزیزان از نظر آموزشی در سطح بالایی قرار بگیرند.

وی ادامه داد: عزیزان شاهد و ایثارگری که امروز در جمع آنان هستیم بدون استفاده از سهمیه این موفقیت‌ها را کسب کرده‌اند اما دانشجویانی نیز که از سهمیه استفاده می‌کنند هم دارای سطح علمی خوبی هستند.

محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز به ارائه گزارشی از فعالیت‌های این اداره کل در راستای اعتلای سطح علمی دانش آموزان و دانشجویان شاهد و ایثارگر پرداخت.

در پایان این مراسم از ۱۷ نفر از دانشجویان شاهد و ایثارگر حائز رتبه‌های زیر ۱۰۰ کشوری تقدیر به عمل آمد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.