رئیس پردیس خواهران دانشگاه فرهنگیان آذربایجان غربی گفت: سرانه فضای آموزشی پردیس های خواهران استان پایین تر از استانداردها است.
عاطفه پایز در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه آذربایجان غربی، کمبود شدید فضای فیزیکی و آموزشی را از مشکلات اصلی دانشگاه فرهنگیان در سطح کشور و به تبع آن پردیس های استان برشمرد و افزود: در حال حاضر پردیس های خواهران در سطح استان از حداقل فضای آموزشی مورد نیاز نیز محرومند.
پایز با نامناسب دانستن موقعیت و فضای فیزیکی فعلی پردیس علامه طباطبایی ارومیه برای دانشجویان این پردیس تصریح کرد: رایزنی ها و مکاتبات لازم با استانداری جهت انتقال پردیس علامه طباطبایی ارومیه به محل جدید صورت گرفته و امیدواریم با همکاری استانداری و دانشگاه ارومیه این پردیس به محل جدید خود انتقال یابد.
رئیس پردیس خواهران دانشگاه فرهنگیان آذربایجان غربی کمبود شدید نیروی انسانی اعم از هیئت علمی و کادر اجرایی را از دیگر معضلات پردیس های خواهران استان عنوان کرد و افزود: در حال حاضر درصد قابل توجهی از کارکنان و هیئت های علمی پردیس های خواهران دانشگاه فرهنگیان آذربایجان غربی را نیروهای حق التدریس (مدعو) تشکیل میدهند.
وی افزود: در حال حاضر تنها تعداد 8 نفر از اساتید پردیس های خواهران استان اعضای هیئت علمی هستند و غالب مدرس های پردیس های استان را نیروهای حق التدریس تشکیل می دهند که این موضوع مانع از توسعه رشته ها در تحصیلات تکمیلی و در سطح پردیس های خواهران استان است.
پایز از جذب سه برابری دانشجو در سال تحصیلی جدید و در پردیس های خواهران استان خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر 270 نفر از دانشجویان در قالب سه رشته در مقطع کارشناسی پیوسته در پردیس های خواهران استان در حال تحصیل هستند که 75 نفر از آن ها ضمن فارغ التحصیلی از مهرماه سال جاری به عنوان نو معلم در مدارس حضور خواهند یافت.
وی با اشاره به نقش کلیدی فعالیت های فرهنگی در دانشگاه فرهنگیان پیشنهاد وجود معاونت مستقلی تحت عنوان معاونت فرهنگی و دانشجویی را شاهدی بر این ادعا دانست و تصریح کرد: فرهنگ سازی و احیای فرهنگ دینی و ملی و نیز بهینه سازی اوقات فراغت دانشجویان به واسطه تشکیل دارالقرآن های دانشجویی، راه اندازی و حمایت از تشکل های دانشجویی و ایجاد مراکز مشاوره فعال از جمله اقدامات پردیس های استان در راستای تعالی فرهنگی دانشجویان است.
تشکیل کمیته فرهنگی در سطح پردیس های استان، همکاری با دفاتر ائمه جمعه، سازمان تبلیغات اسلامی، ادراه کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و حوزه های علمیه نیز از دیگر اقدامات فرهنگی بود که رئیس پردیس علامه طباطبایی ارومیه برآن ها تاکید داشت.
رئیس پردیس خواهران دانشگاه فرهنگیان آذربایجان غربی دست یابی به آرمان ها و اهداف اصلی دانشگاه نوپای فرهنگیان را نیازمند تلاش های بسیاری دانست و اظهار کرد: طراحی و برگزاری دوره های نوین آموزشی، فعال کردن انجمن های علمی دانشجویی، برقراری ارتباط نزدیک و موثر با دانشگاه های مادر و جهاد دانشگاهی استان جهت عقد تفاهم نامه های علمی و پژوهشی، ایجاد کانون دانش آموختگان و نیز تقویت گروه های آموزشی از جمله اقداماتی است که امیدواریم با محقق شدن آن ها پردیس های استان را در رسیدن به اهداف عالی دانشگاه پیشگام سازیم.
وی با اشاره به اینکه رسالت حقیقی دانشگاه فرهنگیان به گفته ریاست دانشگاه، تربیت معلم قیمتی است و نه تربیت معلم به هر قیمتی خاطرنشان کرد: برای انجام این رسالت باید فاصله دانشگاه نوپای فرهنگیان که از سال 91 فعالیت خود را آغاز کرده است، با دانشگاه های ایده آل و نسل چهارم کمتر شود که لازمه این امر توجه و حمایت همه جانبه وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم از این دانشگاه است تا بتوانیم در راستای تعالی فرهنگی و علمی این دانشگاه قدم برداریم.
پایز با بیان اینکه روح تحقیق و پژوهشگری در بطن دانشجویان امروز آنچنان که باید دمیده نشده است، توجه به فعالیت های پژوهشی را از اولیت های اصلی دانشگاه های راهبردی کشور همچون دانشگاه فرهنگیان دانست و تصریح کرد: در حال حاضر گام های بسیاری برای رسیدن به آرمان شهر دانشگاه فرهنگیان در زمینه پژوهشی باید برداریم و باید با برگزاری همایش های استانی و ملی، برگزاری نشست های هم اندیشی و کرسی های نظریه پردازی و نیز حمایت مالی و معنوی از طرح های پژوهشی سعی در ترویج این روحیه و تربیت معلم پژوهش محور داشته باشیم.انتهای پیام