به گزارش ایرنا رضا حسینی روز یکشنبه در جلسه بررسی سند راهبردی توسعه تکاب افزود: اجرای طرح های عمرانی زیرساختی در تکاب می تواند در راستای توسعه بخش های دیگری نظیر گردشگری، معدن، تجارت و جذب سرمایه گذار مفید باشد.
وی اضافه کرد: شهرستان تکاب با وجود ظرفیت های توسعه ای مناسب از جمله معدن، گردشگری، فرش و صنایع دستی توسعه نیافته است و باید با همراهی همه دستگاه ها این امر جبران شود.
وی بیان کرد: همه دستگاه های اجرایی مرتبط برنامه های کاربردی با محوریت طرح های عمرانی و عملیاتی برای توسعه شهر تکاب تدوین کنند و جهت ارائه به مرکز در سریع ترین زمان ممکن در اختیار معاونت اقتصادی استانداری آذربایجان غربی قرار دهند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: استفاده از اعتبارات ویژه دولتی و جذب سرمایه های داخلی و خارجی از جمله مواردی است که باید در برنامه تدوینی دستگاه های اجرایی مورد توجه قرار دهد.
حسینی گفت: ایجاد زمینه برای بازاریابی بین المللی فرش تکاب، راه اندازی شهرک اختصاصی کانی های غیرفلزی، توسعه معادن فلزی، ایجاد شهرک اختصاصی طلا و اجرای برنامه هایی در راستای استفاده بهینه از ظرفیت تخت سلیمان تکاب از جمله مواردی است که می تواند در صدر برنامه های اجرایی توسعه این شهرستان باشد.
به گزارش ایرنا، شهرستان 80 هزار نفری تکاب در جنوب شرقی آذربایجان غربی قرار دارد و از جمله شهرستان های محروم استان به شمار می رود.
این شهرستان به عنوان منطقه پایلوت اقتصاد مقاومتی در آذربایجان غربی تعیین شده است.
2093/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.