بهزاد شیرپنجه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در سال گذشته 800 راس قوچ و میش ارمنی سرشماری شده بود، افزود: آبشخورهای منطقه برای ادامه زیست و زاد و ولد این حیوانات ساماندهی شده است و انتظار می رود با توجه به ویژگی چند قلوزایی آنها در سرشماری آینده نیز افزایش چشم گیری مشاهده شود.
وی با اعلام اینکه سرشماری بعدی در آبان سال جاری انجام می شود، بیان کرد: به منظور جلوگیری از بروز بیماری تب برفکی در بین حیات وحش، تمام آبشخورهای موجود ضدعفونی شده و بیماری تب برفکی نیز در منطقه مشاهده نشده است.
وی با بیان اینکه بره آوری قوچ و میش ارمنی در فصل بهار اتفاق می افتد، اضافه کرد: این نوع از قوچ ها در جزایر اسپیر، اشک و به صورت فصلی در جزیره آرزو زیست می کنند اما به دلیل پوشش گیاهی مناسب و منابع آبی خوب جزیره کبودان زیستگاه اصلی آنان است.
رئیس اداره پارک ملی دریاچه ارومیه با بیان اینکه قوچ ارمنی 10 تا 13 سال عمر می کند، گفت: این نوع از قوچ ها در خطر انقراض قرار ندارند.
شیرپنجه با بیان اینکه قوچ و میش ارمنی همان گوسفند وحشی است، افزود: در گذشته مرز ایران و ارمنستان زیستگاه این حیوان بوده که به همین دلیل به قوچ ارمنی معروف شده است.
به گزارش ایرنا دریاچه ارومیه دارای 102 جزیره است که همه آنها از سوی سازمان یونسکو به عنوان اندوخته طبیعی جهان به ثبت رسیده است.
3214/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.