مدیرکل امورعشایر آذربایجان غربی گفت: عشایر استان بدلیل خشکسالی بیش از 550 میلیارد ریال متضرر شدند.

بهرام زینال زاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه آذربایجان غربی با بیان اینکه عشایر آذربایجان غربی بیش از 550 میلیارد ریال متضرر شدند، ادامه داد: عشایر این استان به دلیل خشکسالی های اخیر در بخش کشاورزی حدود 200 میلیارد ریال و در بخش بهره مندی از علوفه مرتع حدود 360 میلیارد ریال متضرر شده اند.

وی تصریح کرد: تاکنون برای عشایر این استان 96 میلیارد و 800 میلیون ریال تسهیلات بانکی جهت جبران خسارت ناشی از خشکسالی های اخیر و به منظور پرواربندی و زنجیره تولید گوشت قرمز و حمایت از تشکلهای عشایری و صندوق های خرد زنان عشایری پرداخت شده که نسبت به سال های گذشته با رشد 2 برابری روبرو شده است.

زینال زاده اظهار کرد: این تسهیلات در 2 بخش مشتمل بر تسهیلات 4درصدی از محل خشکسالی با بازپرداخت پنج ساله به مبلغ 76 میلیارد و 800 میلیون ریال  و  تسهیلات 10 درصدی از محل صندوق توسعه ملی با بازپرداخت یکساله به مبلغ 20 میلیارد ریال به عشایر و تشکلهای عشایری پرداخت شد.

مدیرکل امورعشایر آذربایجان غربی افزود: با توجه به نقش مهم زنان در جامعه عشایری و در راستای حمایت از آنان نیز 15 صندوق خرد زنان عشایری هر کدام، به مبلغ 250 میلیون ریال از تسهیلات قرض الحسنه برخوردار گردیده اند.

وی با اشاره به توزیع 17 هزار تن نهاده های کشاورزی و دامی در بین عشایر گفت: سبوس، کنسانتره، آرد و سوخت نفت و گاز از جمله مواردی است که جهت بهبود معیشت جامعه عشایری در بین عشایر استان توزیع شده است.

مدیرکل امورعشایر آذربایجان غربی با اشاره به اینکه عشایر استان 2 میلیون واحد دامی دارند، که 60 هزار واحد از این دام ها، دام بزرگ  و ما بقی دام کوچک هستند خاطر نشان کرد: عشایر این استان سالانه 3 هزار تن پشم، 16 هزار تن گوشت و 50 هزار تن شیر را تولید و روانه بازارمصرف می کنند.

وی در ادامه با اشاره به برنامه های دولت برای حمایت از عشایر اظهار کرد: سال گذشته طرح آزمایشی پانل خورشیدی برای تامین انرژی برق مناطق ییلاقی در برخی مناطق استان اجرا شد و در سال جاری نیز 2 هزار فانوس های خورشیدی برای تامین روشنایی و برق مناطق ییلاقی در بین خانوار های عشایری این استان توزیع می شود.

مدیرکل امورعشایر آذربایجان غربی افزود: همچنین در این مدت 11 حمام صحرایی  با صرف هزینه یک میلیارد و 200 میلیون ریالی در مناطق عشایری برای رفاه آنها راه اندازی خواهد شد.


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.