به گزارش ایرنا سرو بلورین، لوح تقدیر و 30 سکه بهار آزادی به کتاب شعر ' صدای زنگ درآمد ' به قلم رویا شاه حسین زاده در بخش شعر بزرگسالان تعلق گرفت.
پنج هزار کتاب و آثار 150 شاعر توسط هیات داوران دوازدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر در تبریز داوری و از آن بین هفت اثر به مرحله نهایی داوری راه پیدا کرده بود.
«اشاره» به قلم مرتضی حیدری آل‌کثیر، «بدون دریا از قایق می‌نویسم» اثر احمدرضا احمدی، «جان‌های شیفته، دیالوگ‌های شاعرانه» از واهه آرمن و «چه روزگار طربناکی بود» به قلم عبدالعظیم صاعدی از جمله آثار راه یافته به مرحله نهایی داوری بخش شعر بزرگسال بود.
«صدای زنگ در آمد» به قلم رویا شاه‌حسین‌زاده از نشر نیماژ، «مجلس کوران» از حسین بیگی‌نیا و «مزارع پنبه‌ی شیلی» به قلم محمد عسکری‌ساج از دیگر آثار راه یافته به مرحله نهایی داوری در این بخش به شمار می رفت.
برنده سرو بلورین دوازدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر در سال جاری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: کتاب ' صدای زنگ درآمد' حاوی شهرهای 'سپید' در موضوع های عاطفی و اجتماعی بوده و چاپ دوم این کتاب مورد داوری قرار گرفته بود.
رویا شاه‌حسین‌زاده با اشاره به اینکه این کتاب در سال 1395 برای اولین بار به چاپ رسیده بود، افزود: چاپ سوم این کتاب به زودی به بازار کتاب وارد می شود و در اختیار علاقه مندان شعر سپید قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه نخستین کتاب شعرش با عنوان 'قرمز همیشه انار نیست' در سال 1388 به بازار کتاب عرضه شده بود، بیان کرد: 'آخرین مکتوب عاشقانه من'، 'نارنجی رقیق'، باید از یاد من بروی' و 'آوازی برای یک آدم آهنی' از دیگر کتاب های بنده در بازار کتاب است.
احد هوشمند، رئیس حوزه هنری آذربایجان غربی نیز با تبریک این موفقیت مهم برای علاقه مندان فرهنگ و هنر بیان کرد: رسیدن به قله های ادبیات کشور توسط فرهیختگان این استان از ظرفیت های هنرمندان ارومیه و دیگر شهرهای منطقه برای خلق آثار موفق هنری حکایت دارد.
به گزارش ایرنا رویا شاه‌حسین‌زاده متولد 1356 در ارومیه بوده و علاوه بر فعالیت حرفه ای در زمینه شعر، کتاب های 'با من خودکشی کن مادر' اثر 'درمان لسکندر اوور' و 'کاغذهای گراپون' اثر 'دیدم مادوک' را به فارسی ترجمه کرده است.
به گزارش ایرنا، در دوازدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر علاوه بر ایران، آثاری از کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکیه، افغانستان، تاجیکستان و بوسنی و هرزوگوین نیز وجود داشت.
در این جشنواره همچنین با اهدای سرو بلورین جشنواره به ' میرزاحسین کریمی مراغه ای'، 'محمود دست پیش ' متخلص به واله، 'حیدر عباسی' متخلص به باریشماز، 'یدالله امینی ' متخلص به مفتون امینی، 'اصغر فردی'، 'ولی الله کلامی زنجانی' و مرحوم ' حسین منزوی' به عنوان شاعر، ادیب، منتقد و نویسنده آثار ترکی از آنان تجلیل شد.
7129/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.