محمد حضرت پور روز یکشنه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 417 هکتار از 11 هزار و 200 هکتار مساحت شهر ارومیه در بافت فرسوده قرار دارد که بیشتر آنها در بافت مرکزی شهر واقع است.
وی با اشاره به اینکه روند نوسازی بافت های فرسوده در شهر ارومیه کند است، اضافه کرد: دولت و شوراهای اسلامی شهر، سیاست های تشویقی بسیار خوبی را در نوسازی بافت فرسوده اعمال کرده که ارائه 50 درصد تخفیف در اخذ پروانه ساخت از جمله مهمترین آنها به شمار می رود ولی با این وجود نیز استقبال خوبی از این طرح نشده است.
وی اظهار کرد: نداشتن قدرت ریسک بالا برای نوسازی، نبود توان مالی، مقرون به صرفه نبودن برای سازندگان، نداشتن انگیزه لازم مالکان سالخورده در کنار برخی موانع دولتی و شهرداری ها از مشکلا ت موجود در حوزه نوسازی بافت فرسوده به ویژه در ارومیه است.
شهردار ارومیه ادامه داد: طی سال گذشته تنها 41 پروانه از 254 پروانه صادره و امسال نیز 19 پروانه از 117 پروانه صادره در منطقه 4 شهرداری به عنوان منطقه دارای بیشترین بافت فرسوده به این بافت اختصاص داشت که این آمار بسیار کم و غیرقابل قبول است.
حضرت پور گفت: 140 هکتار از 417 هکتار بافت فرسوده شهر ارومیه را بافت تاریخی در برگرفته است که روند بازسازی و نوسازی این بافت نیز به عنوان یک میراث ماندگار از گذشته باید زیر نظر سازمان میراث فرهنگی و گردشگری آذربایجان غربی انجام شود و در این خصوص مشکلات زیادی برای اجرا وجود دارد.
به گزارش ایرنا، شهر ارومیه با 11 هزار و 200 هکتار مساحت دارای 950 خیابان، 23 هزار کوچه، 600 هکتار پارک، 5 منطقه شهری و 16 ناحیه است.
نوسازی بافت فرسوده در راستای بهبود منظر شهری، کاهش مخاطرات در حوادثی نظیر زلزله و افزایش کیفیت شهرنشینی دارای اهمیت است و با جدیت توسط مسئولان مرتبط در کشور و ارومیه دنبال می شود ولی به طور کل تاکنون موفقیتی در این خصوص حاصل نشده است.
8137/3072
** خبر: سیده فاطمه سجادی ** انتشار: علیرضا فولادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.