مرتضی قنبری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: آگاهی بخشی عمومی، پیشگیری از گسترش روزافزون بیماری های قلبی و عروقی و ارتقای سطح آگاهی مردم و همچنین ایجاد حساسیت در خصوص خطرات ابتلا به بیماری فشارخون بالا از اهداف مهم اجرای این طرح به شمار می رود.
وی اضافه کرد: در ایستگاه‌های سلامت بروشورهای امدادی آموزشی با موضوعات نحوه امدادرسانی به آسیب دیدگان در حوادث، برخورد مناسب در بلایا، شماره‌های سازمان‌های امدادی، نحوه برخورد با مصدومان در حوادث ترافیکی، رعایت نکات ایمنی و امدادی در حین سفر، نحوه امدادرسانی در حوادث طبیعی همچون سیل و زلزله، ایمنی غذا و فشارخون در بین مردم توزیع شده است.
وی از افتتاح کانون‌های امدادی روستایی در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: این کانون‌ها با هماهنگی بخشداری ‌ها در روستاهای پرجمعیت افتتاح شده است.
وی بیان کرد: آشنایی با مناطق آسیب ‌پذیر در روستا، اولویت‌ بندی خطرات روستایی در حوادث، تشکیل تیم‌های امدادی و ارتقای آموزش‌های دانش آموزان و جوانان از اهداف این طرح است.
رئیس جمعیت هلال احمر خوی گفت: یکی از برنامه‌های بلندمدت این نهاد، واگذاری مسئولیت‌های اجرایی طرح‌ها به جوانان است که اجرای طرح کانون های امدادی روستایی از آن جمله است.
به گزارش ایرنا، در ایستگاه های سلامت کنترل و اندازه‌گیری فشارخون، قند خون و آموزش‌های امدادی به همراه مشاوره‌های لازم با حضور مشاوران در زمینه بیماری‌ها و آسیب‌های فشار و قند خون، اقدامات قبل، حین و بعد از حوادث انجام می گیرد.
2093/7133 **خبرنگار:سعید فرجی**منتشرکننده:صابر چهرقانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.