به گزارش خبرنگار مهر، آیدین رحمانی ظهر دوشنبه در جلسه هماهنگی ستاد بازسازی مناطق خسارت دیده زلزله قطور خوی اظهارکرد: ارزیابی بیمهای برخی روستاها شامل «مخین»، «کوتانآباد» و «گرناویک» نیز طی روزهای گذشته انجام شد و این روند تا زمان پرداخت خسارت ۳۰۰ میلیون ریالی برای هر واحد خسارتدیده در فاصله ۲۰ کیلومتری مرز ادامه دارد.
وی وی با تاکید به اینکه حفظ بهداشت محیط در منطقه زلزلهزده قطور مورد توجه ویژه است، بیان کرد: ١٠٠ نفر از کادر بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی خوی در قالب تیمهای هفت نفری در سطح منطقه حضور دارند و خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به زلزلهزدگان ارائه میدهند تا از شیوع بیماریهای واگیر جلوگیری شود.
رحمانی از اتمام آواربرداری مناطق زلزله زده تا اوایل خردادماه امسال خبر داد و گفت: ا توجه به همکاری دستگاههای اجرایی متولی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تا اوایل خرداد ماه موضوع آوار برداری در مناطق زلزله زده به اتمام میرسد.
وی تاکید کرد: آواربرداری در پنج روستای آسیبدیده «میر عمر»، «هسته جوک»، «گناویک»، «کوتانآباد» و «راویان» در حال انجام است و به زودی این عملیات در سایر روستاهای منطقه آغاز میشود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این نهاد در بازسازی واحدهای مسکونی تخریب شوه در بخش قطور خوی گفت: بانکهای عامل برای پرداخت تسهیلات مشخص شده و در این راستا تسهیلاتی به مبلغ ۴۰ ملیون تومان با نرخ ۴ درصد در روستاها و در مناطق شهری نیز تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی با نرخ ۵ درصد پرداخت میشود.
محمود بدلی وی با بیان اینکه تاکنون آوار برداری بخش اعظمی در مناطق روستای این بخش با همراهی مردم به پایان رسیده است افزود: تعدادی از اهالی روستاها که توان مالی داشتند با دریافت نقشه ساخت و با نظارت کارشناسان بنیاد مسکن ساخت واحدهای مسکونی خود را حتی قبل از تخصیص اعتبارات آغاز کردهاند که این کار در روستای کوتان آباد که آوار برداری کلیه واحدها های مسکونی آن به پایان رسیده نمود بیشتری دارد.
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به تصویب ۵۱۳ میلیارد تومان اعتبار در هیئت دولت برای آوار برداری و ساخت و احیای واحدهای مسکونی و زیر ساختهای منطقه تصریح کرد: باد توجه به سرد سیری منطقه اختصاص به موقع این اعتبارات روند کار آوار برداری و ساخت و ساز را بسیار تسریع بخشید.