محمدمهدی شهریاری روز دوشنبه در سی‌وسومین جلسه ستاد استانی مقابله و مدیریت بیماری کرونای آذربایجان‌غربی که با حضور «جمشید انصاری» معاون رییس‌جمهوری برگزار شد، اظهار داشت: ستاد استانی مقابله با کرونا از آغازین روزهای اسفند سال گذشته کار خود را در این استان آغاز کرد و تا اواخر اسفندماه با توجه به آمادگی خاصی که در این استان شکل گرفت، دارای کمترین تعداد مبتلایان و متوفیان بودیم.
وی افزود: در ایام عید و قبل از اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، متاسفانه ۲۰۰ هزار مسافر خروجی و ورودی به استان را داشتیم که پس از پایان مسافرت‌ها به تدریج شیوع بیماری کرونا در استان روند صعودی را به خود گرفت.
استاندار آذربایجان‌غربی ادامه داد: با تجهیز و بسیج امکانات در بیمارستان‌های استان بالغ بر ۲ هزار و ۳۰۰ تخت بیمارستانی را برای مبتلایان آماده کردیم تا در صورت افزایش احتمالی بیماران با مشکل مواجه نشویم.
وی گفت: خوشبختانه با تلاش کادر درمانی، ادارات، سازمان، دستگاه‌ها، نهادهای نظامی و انتظامی طرح فاصله‌گذاری اجتماعی به خوبی در استان اجرایی شد و با تجهیز آزمایشگاه دوم تعداد نمونه‌گیری کرونای استان از ۸۰ مورد در روز به ۴۰۰ مورد افزایش یافت.
«شهریاری» با اشاره به اینکه ۲۴ درصد از مبتلایان به بیماری کرونا در آذربایجان غربی را مراجعان سرپایی تشکیل می‌دهند، اظهار داشت: خوشبختانه هم‌اکنون روند بیماری کرونا در استان سیر نزولی را دارد و این بیماری کنترل شده است‌. 
کمک ۳۰ میلیارد تومانی خیران آذربایجان‌غربی برای خرید تجهیزات
وی در ادامه به کمک قابل توجه خیران استان به خرید تجهیزات پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا اشاره و عنوان کرد: آذریابجان‌غربی پس از شهر قم، مقام دوم کشوری کمک‌های خیران را به خود اختصاص داد و این کمک‌ها به ۳۰ میلیارد تومان می‌رسد.
استاندار آذربایجان‌غربی به ساماندهی کمک‌های معیشتی نیز اشاره و اعلام کرد: با تشکیل یک ستاد با حضور سپاه، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، خیران، استانداری، ستاد اجرابی فرمان امام(ره)، بنیاد مستضعفان و برخی از شرکت‌های خصوصی به شناسایی افراد نیازمند واقعی اقدام کردیم و این کمک‌ها به صورت ساماندهی و در سه مرحله که هر مرحله بالغ بر ۱۰۰ هزار مورد است، توزیع خواهد شد.
وی افزود: مرحله اول این کمک‌ها تحت عنوان «ستاد مشارکت‌های مومنانه مردم آذربایجان‌غربی در بیعت با مقام معظم رهبری» در سطح استان توزیع شد.
«شهریاری» راه‌اندازی نقاهتگاه در تمامی شهرهای آذربایجان‌غربی را نیز از دیگر اقدامات صورت‌گرفته در استان برشمرد و گفت: چندین بیمارستان صحرایی توسط سپاه و ارتش نیز در استان راه‌اندازی شده که هم‌اکنون در نقاهتگاه سپاه حدود ۳۰ نفر بیمار بستری هستند.
وی تاکید کرد: همه مردم باید نکات بهداشتی را رعایت کنند و ادارات نیز وظایف خود را انجام دهند تا بتوانیم زنجیره شیوع بیماری کووید – ۱۹ را در استان قطع کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی هم در این جلسه اظهار داشت: از همان روزهای آغازین شیوع بیماری در کشور، ستاد استانی آذربایجان‌غربی شکل گرفت و با همدلی و همکاری مردم و با پشتوانه کادردرمانی توانستیم این وظیفه سنگین را به نحو احسن انجام دهیم.
دکتر جواد آقازاده افزود: در تمامی شهرستان‌های استان نیز ستادهای شهرستانی شکل گرفته است و ما توانسته‌ایم بیماری را به گونه‌ای مدیریت کنیم تا دچار بحران نشویم.
وی در تشریح چگونگی ابتلای نخستین فرد در آذربایجان‌غربی به بیماری کووید ۱۹ گفت: اولین مورد ابتلا در این استان یک خانم ۵۰ ساله بود که سابقه مسافرت به شهر قم را داشت که پس از بازگشت از قم، در بیمارستان بستری شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی خاطر نشان کرد: شهرستان‌های دیگر استان نیز به دلیل مراودات با شهرستان‌های آلوده در استان‌های همسایه به بیماری مبتلا شدند و میزان ابتلا در شهرستان‌های جنوبی استان نسبت به شهرستان‌های شمالی بیشتر بود.
به گزارش ایرنا سی‌وسومین جلسه ستاد استانی مقابله و مدیریت بیماری کرونای آذربایجان‌غربی با حضور «جمشید انصاری» به عنوان نماینده معین دولت برگزار شد و فرمانداران نیز از طریق ویدئو کنفرانس در جلسه حضور داشتند. 
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.