علیرضا محمودی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان جریمه برای ۱۲۵ فقره پرونده تخلف صادر و جهت رسیدگی بیشتر به مراجع دارای صلاحیت ارجاع شده‌است.

وی ادامه داد: عمده تخلف واحدهای صنفی در حوزه سلامت، گران‌فروشی، عرضه نکردن محصول، صادرنکردن فاکتور، احتکار و عواملی از این قبیل بوده است.

وی تاکید کرد: در مجموع تاکنون یک‌هزار و ۵۴۵ مورد بازرسی از واحدهای توزیع مواد بهداشتی، تجهیزات پزشکی و داروخانه‌ها در سطح آذربایجان‌غربی انجام شده است. 

وی بیان کرد: تمام مراحل توزیع و پخش تولید الکل، دستکش و ماسک در آذربایجان غربی با حضور بازرس مقیم از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت انجام می‌گیرد.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن وتجارت آذربایجان‌غربی گفت: همچنین بازرسی‌های مستمر و شبانه روزی بازرسان این سازمان از مراکز توزیع اقلام بهداشتی از جمله داروخانه‌ها، فروشگاه‌های تجهیزات پزشکی و بهداشتی مورد پایش و رصد قرار می‌گیرد.

محمودی اظهار داشت: شهروندان هرگونه تخلف اعم از گران‌فروشی، کم‌فروشی، احتکار و دیگر تخلفات صنفی را به بازرسان گزارش دهند.

وی اضافه کرد: مردم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف و احتکار به صورت شبانه‌روزی با شماره تلفن ۱۲۴ نظارت و بازرسی ادارات صنعت، معدن و تجارت شهرستان‌ها و استان تماس بگیرند.

وی ادامه داد: این سامانه جهت دریافت هرگونه گزارش گران‌فروشی، احتکار، کم‌فروشی و هرگونه تخلفات صنفی در خدمت عموم شهروندان است.

وی اظهار داشت: برای جلوگیری از توزیع خارج از شبکه اقلام فوق در واحدهای تولیدی بازرس مقیم وجود دارد که تمام تولیدات واحدهای تولید کننده جهت توزیع تحویل دانشگاه علوم پزشکی استان می‌شود.

به گزارش ایرنا، رسیدگی به قیمت‌ها و بازرسی از واحدهای صنفی در طول سال از وظایف سازمان صنعت و معدن و تعزیرات حکومتی است.

با انتشار خبر شیوع بیماری کرونا، برخی افراد سودجو اقدام به احتکار اقلام پیشگیری از این بیماری کردند که در یک هفته گذشته، میلیون ها عدد از انواع اقلام شامل ماسک، مواد ضدعفونی کننده و دستکش در آذربایجان غربی کشف و ضبط شده‌است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.