مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید آذربایجان‌غربی روز پنج‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طرح کارآفرین‌ شو در مرکز استان با همین نام و در شهرستان‌ها نیز با عنوان «کاروان کارآفرین‌شو» هم‌اکنون با موفقیت در حال اجرا است.

وی با اشاره به اینکه جوانان در امر خوداشتغالی با توجه به ظرفیت شهر محل سکونت‌شان در این طرح مشارکت کنند، افزود: ما نیز در این راستا از جوانان علاقه‌مند حمایت می‌کنیم و با توجه به اینکه یک طرح نوپاست در مرحله اول با دانشگاه‌های صنعتی، فنی و حرفه‌ای و علمی کاربردی استان و سازمان فنی حرفه‌ای تفاهم‌نامه همکاری منعقد شد.

وی با بیان اینکه در اجرای این طرح شهرهای مهاباد و بوکان نسبت به سایر شهرهای استان پیشتاز هستند، گفت: اشتغال پایدار روستایی براساس مصوبه دولت از سال ۱۳۹۷ شروع شده است و صندوق کارآفرینی امید از آن حمایت می‌کند.

«آخوندزاده» اظهار داشت: هم‌اکنون طرح ملی یک روستا، یک محصول، با هدف روستای بدون بیکار و با حمایت از صندوق‌های خُرد محلی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه این طرح‌ها در راستای حمایت از اشتغال پایدار در سطح استان است، گفت: امسال ۱۸۰ میلیارد ریال از محل صندوق کارآفرینی امید استان برای اشتغال پایدار و ۶۰ میلیارد ریال نیز برای طرح‌های «یک روستا، یک محصول» تسهیلات پرداخت شده‌است. 

وی بیان کرد: میاندوآب نیز در رابطه با پرداخت تسهیلات اشتغال‌ پایدار وضعیت مطلوبی دارد به طوری که در سال گذشته ۱۸۵ درصد اعتبارات در این شهرستان جذب شد.

وی اضافه کرد: امسال نیز با اجرای طرح‌های خوب تاکنون بالای ۱۰۰ درصد اعتبارات در این شهرستان جذب شده‌ است.

مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجان‌غربی با اشاره به اجرای برنامه ملاقات عمومی در شهرهای استان افزود: در اجرای این برنامه در شهرستان میاندوآب حدود ۳۵ نفر مراجعه کردند که بیشتر مطالبه‌ آنان در رابطه با اشتغال بود.

صندوق کارآفرینی امید، بر اساس رویکرد جدید حمایت از کسب و کارهای خرد بازارمحور با روش تامین مالی خرد، وظایف مهم و مغفول مانده‌ای را در زنجیره حمایت‌های دولتی از تولید در بخش خصوصی برعهده داشته است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.