نادر نانبخش روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه این طرح تنها در بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه اجرایی نشده است افزود: این طرح در این بیمارستان به دلیل تغییر سیستم نرمافزاری آن به تعویق افتاده است.
وی با اشاره به اینکه اجرای این موضوع گام بزرگ به سمت تشکیل پرونده الکترونیک سلامت است، وی ادامه داد: اجرای طرح تبادل الکترونیک اسناد شامل نسخهنویسی الکترونیکی، نظام ارجاع الکترونیکی، استحقاقسنجی الکترونیکی و انتقال الکترونیکی اسناد بیمارستانی است.
وی بیان کرد: الکترونیکی کردن تمام خدمات سرپایی و بستری از اهداف این طرح است تا تمام دادهها در بستر امن و مطمئن الکترونیک ذخیره شود و مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
وی اظهار داشت: با اجرای طرح تبادل الکترونیک اسناد اطلاعات پرونده الکترونیک سلامت به صورت کامل در اختیار سازمان بیمه سلامت قرار میگیرد.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجانغربی با اشاره به اینکه ۶۱ درصد جمعیت این استان زیرپوشش بیمه سلامت هستند، گفت: ۲ میلیون و ۱۰ هزار نفر از جمعیت سه میلیون و ۲۶۵ هزار نفری این استان هماکنون از مزایای بیمه سلامت برخوردار هستند.
«نانبخش»، با اشاره به اینکه سامانه تلفنی ۱۶۶۶ با رویکرد رعایت حقوق شهروندی در این استان فعال است، ادامه داد: مردم از این طریق میتوانند مشکلات و سوالهای خود را در خصوص مسائل بیمه سلامت مطرح و پاسخ خود را دریافت کنند.
وی افزود: این سامانه به مرکز کشور متصل است و در صورت نیاز به استانهای مربوطه وصل میشود.
وی اضافه کرد: سامانه ۱۶۶۶ راهی برای پاسخگویی بهتر به شهروندان در خصوص مسائل مرتبط با بیمه سلامت بوده و به طور میانگین هفتهای چند تماس برای رسیدگی به این استان متصل شده است زیرا بیشتر مسائل توسط اپراتور مسوول در تهران حل و فصل میشود.
بیمه سلامت از دستاوردهای امیدبخش دولت تدبیر و امید است که با اجرای آن آحاد مختلف جامعه و به خصوص نیازمندان از خدمات مناسب بهداشتی و درمانی بهرهمند شدهاند و هوشمندسازی مسیر تعالی روز افزون این دستاورد را هموار خواهد کرد.
اداره کل بیمه سلامت آذربایجانغربی بیش از ۲ میلیون نفر در این استان بیمه شده دارد که زیرپوشش پنج صندوق این سازمان (صندوق کارکنان دولت، صندوق روستاییان و عشایر و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، صندوق سایر اقشار، صندوق بیمه سلامت همگانی و صندوق بیمه سلامت ایرانیان) است.