بابک رستم‌پور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این کارتن پلاست ها توسط شرکت سرمایه‌گذار احداث کارخانه بازیافت زباله در بوکان تهیه و با همکاری شهرداری بین ادارات شهرستان توزیع و در اختیار کارکنان قرار گرفته است.

وی ادامه داد: مقرر شده واحد مدیریت پسماند این شهرداری هر روز یا در صورت درخواست ادارات، کارتن پلاست‌ها را خالی کند.

وی اظهار اضافه کرد: همچنین در طول هفته جاری پس از تعبیه کارتن پلاست‌های ویژه مدارس، این کارتن ها در تمامی مدارس جهت جمع‌آوری پسماند خشک توزیع وو  از ظرفیت دانش‌آموزان این شهرستان نیز به عنوان نسل آینده با فرهنگ‌پذیری بالا در بحث مدیریت پسماند استفاده می شود.

شهردار بوکان با بیان اینکه ۵۷ هزار خانوار در این شهر آموزش‌های لازم در زمینه تفکیک زباله از مبدا را فرا گرفته اند، اظهار داشت: یکی از مهمترین وظایف شهرداری‌ها با توجه به تولید انبوه پسماند، تفکیک زباله تر و خشک و تفکیک زباله از مبدا است که خانواده‌ها و شهرداری باید به آن توجه جدی داشته باشند.

وی اضافه کرد: از شهروندان و اداره‌ها انتظار می‌رود با کاهش تولید زباله و تفکیک آن از مبدا این شهرداری را در امر  مدیریت پسماند و همچنین حفظ محیط زیست برای نسل‌های آینده یاری دهند.

در حال حاضر روزانه به طور متوسط ۲۳۰ تُن انواع زباله در این شهرستان تولید می‌شود؛ سرانه تولید زباله هر فرد در بوکان روزانه یک کیلو و ۱۰۰ گرم است که این میزان تولید زباله در مقایسه با سرانه کشوری که ۷۰۰ گرم برای هر شهروند برآورد می‌شود، ۴۰۰ گرم بیشتر است. 
علاوه بر تولید این حجم از زباله تر و خشک روزانه به طور متوسط ۵۰ تن نخاله ساختمانی نیز در این شهر تولید می‌شود. 

احداث کارخانه ۲۵۰ تنی بازیافت زباله بوکان با مشارکت بخش خصوصی و با ۹۰ میلیارد ریال اعتبار توسط بخشی خصوصی به مناسبت هفته دولت در این شهر آغاز شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.