جلال محمودزاده عصر روز دوشنبه در مراسم کلنگزنی فاز نخست این طرح از سهراهی «ترشکان» تا شهر «گوگتپه» افزود: با پیگیری و رایزنیهای انجام شده و مساعدت وزیر راه و شهرسازی محور مهاباد به میاندوآب از تقاطع سهراهی ترشکان به سمت مهاباد که از قبل در طرح بزرگ کریدور شمال غرب کشور نبود با مسافت ۱۲ کیلومتر به این کریدور اضافه شده است.
وی ادامه داد: در مرحله نخست این طرح پنج کیلومتر از سهراهی ترشکان به مهاباد با ۳۱۰ میلیارد ریال اعتبار به پیمان واگذار شده است که عملیات اجرایی آن امروز آغاز شد.
وی اضافه کرد: این مرحله به صورت چهار خطه با عرض ۱۱ متر شامل ۸۲ هزار مترمکعب خاکبرداری، ۸۸ هزار مترمکعب خاکریزی و ۳۳ دستگاه ابنیه است که طبق برنامهریزی در کمتر از یک سال به بهرهبرداری خواهد رسید.
محمودزاده اظهار داشت: مرحله دوم این طرح نیز به طول هفت کیلومتر و ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار با اتمام مرحله نخست آغاز خواهد شد.
وی ضمن انتقاد از پیشرفت کریدور شمال غرب در محور مهاباد افزود: این محور که در سال ۸۹ کلنگزنی شده سرعت بسیاری کندی دارد و انتظار داریم روند احداث آن افزایش یابد.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از اقدامات دولت در منطقه اظهار داشت: دولت تدبیر و امید اعتبارهای مناسبی به شاخصهای توسعه این شهرستان اختصاص داده که احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی با ۴ هزار میلیارد ریال اعتبار، ساخت بیمارستان ۹۶ تختوابی تامین اجتماعی با ۹۱۰ میلیارد ریال، آبرسانی به ۱۴۱ روستای این شهرستان با سه هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال اعتبار از مهمترین آنها در طول یک سال گذشته است.
وی تاکید کرد: با اتمام این طرحها زمینه رشد و توسعه این شهرستان ارتقا خواهد یافت.
فرماندار مهاباد هم در این مراسم گفت: اضافه شدن محور مهاباد - میاندوآب به کریدور شمال غرب رونق خوبی برای منطقه از جمله شهرک صنعتی و شهر تازه تاسیس گوکتپه به دنبال خواهد شد.
ایرج شجاعی راه را از شاخصهای اصلی توسعه دانست و بیان کرد: ایمنی این جاده بواسطه اضافه شدن به کریدور شمال غرب ارتقا یافته و با اتمام این طرح ترافیک موجود در این محور را تا حد زیادی برطرف خواهد کرد.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه این شهرستان یکی از قطبهای گردشگری غرب کشور محسوب می شود ارتقای زیرساختهای این شهرستان در بخش راهها نقش مهمی در توسعه بیش از پیش این منطقه خواهد داشت.
کریدور شمال غرب کشور به طول یکهزار و ۴۲۰ کیلومتر از مرز بازرگان آغاز شده و با گذر از استانهای آذربایجانغربی، کردستان، کرمانشاه، لرستان و خوزستان به بندر امام خمینی(ره) ختم میشود.
۳۰۰ کیلومتر از این کریدور در محدوده آذربایجان غربی قرار دارد؛ که ۲۷۰ کیلومتر آن هم اکنون زیر ترافیک است.
با اتمام این طرح ورودی و خروجی مسیر شهرهای استان به بزرگراه و مسیر چهار بانده تجهیز خواهد شد.