به گزارش ایرنا، علی مصطفوی روز پنجشنبه در جلسه ساماندهی تفرجگاههای آذربایجانغربی افزود: در ایجاد زیرساختهای گردشگری در سواحل دریاچه ارومیه نباید به گونهای عمل شود که تخریب محیط زیست را به دنبال داشته باشد.
وی اظهار داشت: این استان تا پیش از این اعتباری بابت ساماندهی سواحل دریاچه ارومیه دریافت نمیکرد که با پیگیریهای مقام عالی استان مقرر شده از سال آینده آذربایجانغربی نیز همانند استانهای ساحلی از اعتبارات این حوزه برخوردار شود.
وی بیان کرد: در همین راستا ستادی نیز به عنوان ستاد استانی ساماندهی سواحل و تفرجگاهها تشکیل و امورات مربوط به این حوزه را پیگیری خواهد کرد.
وی اضافه کرد: اطراف پل میانگذر دریاچه ارومیه محل مناسبی برای شنا نیست و از دستگاههای متولی انتظار میرود مدیریت لازم را در این رابطه داشته باشند.
مصطفوی نصب تابلوهای راهنما در شهر برای سهولت مسیریابی و دسترسی راحتتر مسافران و گردشگران غیربومی به سواحل دریاچه ارومیه را ضروری عنوان کرد و افزود: ایجاد خرسندی و رضایت در میان گردشگران پیشنیاز جذب گردشگر است که باید مورد توجه متولیان این امر قرار بگیرد.
وی اضافه کرد: در استفاده بهینه از دریاچه ارومیه در زمینههای مختلف به ویژه اکوتوریسم باید همکاری مضاعفی وجود داشته باشد تا با تعامل لازم بتوان از این نعمت خدادای به خوبی استفاده کرد.
در ادامه دیگر اعضای این جلسه اقدامات دستگاههای استانی در تامین امکانات رفاهی و گردشگری دریاچه ارومیه را مورد بررسی قرار دادند.
دریاچه ارومیه در قالب طرحهای ستاد احیا قرار است ظرف مدت ۱۰ سال / از ۱۳۹۴/ به تراز اکولوژیک خود برسد؛ این دریاچه از اواسط دهه ۱۳۸۰ شروع به خشک شدن کرد و تا سال ۲۰۱۵ میلادی حدود ۸۰ درصد از مساحت آن خشک شد.
همه کارشناسان داخلی و خارجی بر این عقیده هستند که مشارکت جوامع محلی در کنار اجرای طرحهای مختلف، نقش مهمی در احیای نگین آبی آذربایجان دارد.
احیای این دریاچه که به همت دولت تدبیر و امید در سالهای اخیر صورت گرفته موجب شده تا با افزایش حجم آب آن شمار زیادی از گردشگران برای شنا به سواحل آن بروند.
۷۱۲۵/۶۱۸۵/