مراد آقابالازاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان سیب که به دلیل طولانی شدن مدت زمان نگهداری کیفیت خود را از دست داده بود،  به کارخانه‌های صنایع تبدیلی و فرآوری کنسانتره ارسال و تبدیل به ضایعات شد.

وی با اشاره به ارزش ریالی این محصولات اضافه‌کرد: با احتساب قیمت ۶ هزار تومانی هر کیلوگرم سیب،   حدود ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال به کشاورزان خسارت وارد شد.

وی تاکید کرد: این در حالی است که کشاورزان هر کیلو سیب فاسد شده را ۱۲۰۰ تومان به کارخانه‌های صنایع تبدیلی فروختند که این رقم هزینه سبد حمل محصول نمی‌شود.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی سردخانه‌داران آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه ۳۴۰ واحد سرخانه در استان وجود دارد، اظهار داشت: ظرفیت این واحدها حدود یک میلیون تُن بوده که این میزان یک‌سوم ظرفیت کل سردخانه‌های کشور است.

آذربایجان‌غربی ۵۳ هزار هکتار باغ سیب دارد و ارومیه با ۲۳ هزار و ۱۵۰ هکتار رتبه نخست سطح زیرکشت این محصول در استان را به خود اختصاص داده است.

آذربایجان غربی سالانه بیش از ۸۰۰ هزار تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن سیب درختی تولید می‌کند و یکی از اصلی‌ترین مشکل کشاورزان این استان، بازاریابی و فروش محصول به شمار می‌رود.

۹۹۱۸/۲۰۹۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.