جابر اکبرزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا متوسط تردد روزانه کامیون از این مرز را ۷۹۳ دستگاه عنوان کرد و افزود: در این مدت ۴۲ هزار و ۴۳۱ دستگاه کامیون از کشور خارج شد که نسبت به سال قبل از آن یک درصد افزایش داشت.

وی  ادامه داد:  تعداد کامیون ورودی به کشور از این پایانه ۵۵ هزار و ۹۱۰ دستگاه بوده که نسبت به سال قبل از آن ۱۲ درصد افزایش داشت.

وی اظهار داشت: عمده کالاهای صادراتی در این مدت شامل محصولات کشاورزی و پتروشیمی و مصنوعات سنگی و فلزی بود و به کشورهای ترکیه، گرجستان، سوریه، بلغارستان، لهستان، رومانی، بلژیک، صربستان و آلمان صادر شد.

مدیر پایانه مرزی بازرگان همچنین عمده کالاهای وارداتی از طریق این پایانه مرزی را انواع ماشین آلات صنعتی، MDF، موز، رنگ، اسکلت فلزی، انواع پارچه، لوازم و قطعات یدکی ذکر کرد و گفت: ترکیه، گرجستان، چین، اکوادور، هند، تانزانیا، آلمان، فرانسه، ایتالیا، رومانی، اسپانیا، بلغارستان، اسپانیا مبداء کالاهای وارداتی است.

روز شنبه /۲۹ تیر ماه / سالجاری در نشست مشترک مدیران گمرک ایران و ترکیه، ۲ طرف در خصوص افزایش تردد کامیون‌ها تا ۵۰۰ دستگاه از سوی ایران و ۷۰۰ دستگاه از سوی ترکیه و ساماندهی مسافران خروجی توافقاتی صورت گرفت.

آذربایجان غربی دارای پنج پایانه مرزی شامل بازرگان ماکو، رازی خوی و سرو ارومیه در مرز ترکیه، صنم بلاغی پلدشت در مرز نخجوان و تمرچین پیرانشهر در مرز عراق است.

کل پایانه های مرزی کشور ۲۲ مورد است که حدود یک چهارم آنها در آذربایجان غربی قرار دارد؛ گمرک بازرگان یکی از مبادی سه گانه تجارت مرزی ایران و ترکیه به شمار می رود و در شمال آذربایجان غربی واقع است.

۷۱۳۲/۲۰۹۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.