«علی دیانتی» روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از مزارع پیاز میاندوآب و در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون طرح آبیاری نواری در یکهزار هکتار از مزارع کشت بهاره این شهرستان اجرا شده و در یکهزار و 500 هکتار از مزارع نیز طی سال جاری اجرا می شود.
وی با تاکید بر برنامه ریزی برای تغییر روش آبیاری (از سنتی به نواری) در راستای کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی و کمک به احیای دریاچه ارومیه، اظهار داشت: این طرح برای محصولاتی که نیاز آبی بالایی دارد و به صورت ردیفی کشت می شود، بسیار مناسب است و موجب کاهش 50 درصدی مصرف آب می شود.
وی کاهش هزینه های تولید، جلوگیری از رشد علف های هرز، انتقال نیافتن آفت ها، افزایش تولید، کاهش استفاده از نهاده ها مانند مصرف سموم و کود شیمیایی، حذف مرحله ماسه پاشی در مزارع پیاز، اجرای آسان و افزایش درآمد اقتصادی بهره برداران را از جمله مزیت های آبیاری نواری عنوان کرد.
به گزارش ایرنا دریاچه ارومیه در قالب طرح احیای دریاچه ارومیه قرار است ظرف مدت 10 سال به تراز اکولوژیک خود برسد و یکی از مهمترین مصوبه های این ستاد کاهش 40 درصدی مصرف آب کشاورزی در حوضه آبریز این دریاچه است.
میاندوآب دارای 82 هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل 52 هزار هکتار اراضی آبی و 30 هزار هکتار اراضی دیم است و سالانه بیش از 50 نوع محصول زراعی و باغی به میزان 950 هزار تُن از آنها تولید می شود.
3072/9871/6185
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.