به گزارش ایرنا، مهدی قهرمانی روز سه شنبه در همایش مدیریت مصرف برق در دستگاه های اجرایی و صنایع میاندوآب با اشاره به ضرورت فرهنگ سازی در مصرف بهینه برق، اظهار داشت: در دستگاه های اجرایی چراغ هایی که در مکان های بلااستفاده قرار دارد باید از مدار استفاده خارج شود.
وی افزود: مصرف برق در ایران در مقایسه با کشورهای اروپایی چند برابر بیشتر است و این نشان می دهد که آنان از سال ها پیش مصرف درست برق و استفاده از تجهیزات کم مصرف را فرهنگ سازی کرده اند.
«قهرمانی» بیان کرد: طبق اعلام کارشناسان صنعت برق برای تامین یک کیلووات برق 100 دلار هزینه می شود و به همین خاطر نیاز است همگان در راستای مدیریت درست و مصرف بهینه برق اهتمام داشته باشند.
وی افزود: هر یک از ما با خاموش کردن یک لامپ ضمن اینکه به وظیفه خود عمل می کنیم، در فرهنگ سازی و رعایت الگوی مصرف نیز تاثیرگذار خواهیم بود.
مدیر امور توزیع برق میاندوآب نیز در این همایش گفت: در سال گذشته پیک مصرف برق کشور در 22 تیر ماه به 57 هزار و 99 مگاوات رسید در حالی که در مدت مشابه سال 1396، 55 هزار و 363 مگاوات بود.
جمال کاظمی اصل افزود: همچنین پیک مصرف برق در سال گذشته در آذربایجان غربی به یکهزار و 66 مگاوات رسید در حالی که در سال 1396، پیک مصرف برق در استان 974 مگاوات بود و در واقع در سال گذشته 6 درصد افزایش یافت.
وی بیان کرد: در میاندوآب نیز پیک مصرف برق در 20 تیرماه سال گذشته روی داد که 98 مگاوات بود و این رقم در سال 1396، حدود 90.4 مگاوات بود که در سال گذشته رشد 8.8 درصدی داشت.
«کاظمی اصل» گفت: با توجه به پیش بینی مصرف برق که تناسبی با برق تولیدی ندارد، تحقق این مهم نیازمند همکاری و مشارکت همه مردم و مشترکان در اجرای برنامه های مدیریتی مصرف برق است.
وی افزود: طبق پیش بینی های انجام گرفته توسط شرکت توانیر امسال پیک مصرف برق با احتساب حدود هشت درصد افزایش مصرف و گزارش های هواشناسی به 61 هزار و 393 مگاوات می رسد و قدرت عملی نیروگاه ها نیز 53 هزار و 425 مگاوات خواهد بود که میزان اختلاف مصرف و تولید هفت هزار مگاوات است و این هم با مدیریت مصرف قابل حل است.
وی بیان کرد: امسال به منظور کنترل شبکه در پیک مصرف باید در سطح کشور برق مصرفی به میزان 6 هزار و 100 مگاوات کاهش یابد که سهم آذربایجان غربی سه هزار و 600 مگاوات و 14.398 مگاوات نیز مربوط به میاندوآب است.
«کاظمی اصل» در ادامه افزود: همه ساله با افزایش گرما و تشدید استفاده از وسایل سرمایشی مصرف برق نیز افزایش می یابد و به همین خاطر برای مدیریت درست برق و گذر از پیک مصرف در سال جاری، 94 مشترک عمومی این شهرستان شامل 27 اداره، 314 مشترک کشاورزی، 382 مشترک صنعتی، 22 مشترک تجاری و 11 مشترک سی ان جی مشمول طرح همکاری برای مدیریت مصرف برق است.
وی بیان کرد: استفاده مناسب از لوازم سرمایشی، افزایش راندمان تجهیزات مورد استفاده در بخش کشاورزی، استفاده حداکثری از نور طبیعی در لامپ های LED و SMD از جمله راهکار های مدیریت مصرف برق است.
«کاظمی اصل» گفت: همچنین سال گذشته برای 50 مشترک به دلیل کاهش و مدیریت مصرف برق در مجموع 100 میلیون ریال و برای 107 مشترک کشاورزی نیز در حدود 630 میلیون ریال پاداش اعمال شد.
وی بیان کرد: این پاداش شامل اداره ها نمی شود بلکه اداره ها بر اساس تکلیف باید 10 درصد برق مصرفی را کاهش دهند و دستگاه های اجرایی میاندوآب نیز در سال گذشته در جهت کاهش مصرف برق در پیک مصرف سنگ تمام گذاشته و نهایت همکاری را کردند و در این راستا در سال گذشته برق مصرفی خود را نسبت به سال ماقبل از آن، 16 درصد کاهش داده بودند.
به گزارش ایرنا 98 هزار و 809 مشترک برق در میاندوآب وجود دارد که از این مشترکان 80 هزار و 553 مشترک خانگی، 13 هزار و 372 مشترک تجاری، یک هزار و 614 مشترک کشاورزی، 522 مشترک صنعتی و 35 هزار و 366 مشترک روستایی است.
9871/3020/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.