به گزارش ایرنا، در این سفر که روز چهارشنبه انجام شد نماینده مردم میاندوآب و نماینده هشترود (آذربایجان شرقی)در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران این 2 شهرستان و مدیر راه و شهرسازی آذربایجان غربی نیز حضور داشتند و از پروژه راهسازی میاندوآب - میانه که بیش از 2 دهه از آغاز عملیات اجرایی آن می گذرد، بازدید به عمل آمد. 
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: طولانی شدن اجرای این پروژه که روند فرسایشی به خود گرفته بازخورد منفی بین مردم دارد که زیبنده نیست.
«مهران کفاش» با اشاره به اینکه عملیات این پروژه 25 سال پیش آغاز شده است، افزود: باید در گذشته در سطح ملی و منطقه ای نسبت به این پروژه به طور جدی توجه می شد اما هم اکنون 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و وظیفه ما را جهت تکمیل و اتمام سنگین تر کرده است.
وی با بیان اینکه نباید قبل از اتمام یک پروژه، طرح دیگری را آغاز کرد، اظهار داشت: تاکید مقام عالی وزارت راه و شهرسازی هم به این رویکرد است و باید هم و غم همه نیز تکمیل این طرح باشد.
وی با اشاره به این بازدید و قرار گرفتن در جریان این طرح گفت: به زودی طی جلسه ای با وزیر به همراه معاونان و نماینده مردم میاندوآب در مجلس، مشکلات این طرح که بیشتر مالی است، را بررسی می کنیم.
وی افزود: با توجه به صحبت هایی که در این بازدید با مدیران استانی و نماینده میاندوآب در مجلس داشتیم، قرار شد تدبیری اندیشیده شود تا در سریع ترین زمان ممکن و تا پایان امسال به اتمام برسد.
کفاش اظهار داشت: افتتاح این پروژه، خدمت خوبی به مردم آذربایجان های غربی و شرقی است و به خاطر حساسیت موضوع، اتمام آن را دنبال می کنیم.
مشاور این پروژه نیز در حاشیه این بازدید گفت: این طرح به طول 180 کیلومتر در پنج قطعه در حال ساخت قرار دارد که قطعات یک و پنج آن به اتمام رسیده و قطعه یک تحویل موقت بوده و قطعه پنج نیز که در محدوده آذربایجان شرقی واقع شده به طور قطعی مورد استفاده قرار گرفته است.
آیدین عبدالهی افزود: همچنین قطعات 2، سه و چهار این طرح در سال 1383 در قالب یک پروژه به پیمانکار دیگری واگذار شده بود و پس از 57 درصد پیشرفت کل، پیمانکار بر اساس ماده 48 خلع ید شد.
وی بیان کرد: در سال 1391 که پیمانکار فعلی (شرکت تکنیک) پروژه را تحویل گرفته است، 40 درصد قرارداد را تاکنون اجرا کرده است و در مجموع با احتساب فعالیت پیمانکار قبلی این پروژه در حال حاضر 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با بیان اینکه شرکت فعلی مجری طرح عملیات اجرایی از کیلومتر 36 تا 144 را بر عهده دارد، گفت: پیمانکار این پروژه از کیلومتر 36 تا 50 این محور یک لایه آسفالت بندر یک انجام داده و کیلومتر 50 تا 57 نیز امسال به اتمام می رسد.
وی بیان کرد: مشکل اصلی این پروژه از کیلومتر 57 تا 67 به طول 10 کیلومتر است که تاکنون هیچ گونه عملیاتی در آن انجام نگرفته است و از کیلومتر 67 تا 76 نیز فقط ابنیه های آن ساخته شده و در کیلومتر 76 تا 80 هم فقط عملیات روسازی آن مانده است.
وی با اشاره به اینکه تا کیلومتر 85 نیز آماده آسفالت ریزی است، گفت: از کیلومتر 85 تا 144 نیز 2 لایه آسفالت ریزی انجام گرفته است.
پیمانکار طرح هم اظهار داشت: در سال گذشته تنها 20 میلیارد ریال اعتبار در قالب اوراق به ما داده شده و اکنون هم که عنوان می شود اعتبار تخصیص داده می شود، زمان دقیق تخصیص آن مشخص نیست.
علیرضا کامزا افزود: تنها 3.5 کیلومتر این پروژه مشکل است و اجرای عملیات در آن به علت سخت بودن مصالح، به مواد منفجره نیاز دارد و اگر اعتبار تزریق شود، آن را نیز اجرا کنیم.
وی گفت: سال گذشته برای این پروژه 90 میلیارد ریال اختصاص داده شده بود و فقط 20 میلیارد ریال آن تخصیص یافت.
به گزارش ایرنا عملیات عمرانی جاده میاندوآب - میانه با هدف دسترسی ساکنان جنوب آذربایجان غربی به اتوبان پیامبر اعظم (ص) و کاهش 150 کیلومتری مسیر تا پایتخت، 25 سال قبل آغاز شده اما همچنان به اتمام نرسیده است.
عملیات اجرایی ساخت این طرح به طول 188 کیلومتر با اعتبارات ملی آغاز شده که 30 کیلومتر آن در آذربایجان غربی (میاندوآب) و بقیه در مسیر آذربایجان شرقی واقع است. 
این طرح مسافت میاندوآب تا پایتخت را 150 کیلومتر، هزینه های ناشی از استهلاک خودرو، سوخت و خطرات احتمالی جاده ای را در مسیر کاهش می دهد.
3020
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.