به گزارش ایرنا رسول مقابلی روز سه شنبه در جلسه آموزش پایلوت سامانه جدید 111 (سامد نوین) افزود: 24 هزار و 320 ارتباط از این تعداد مکتوب شده و به دستگاه های مربوطه ارجاع شده است.
وی ابراز امیدواری کرد تا با استفاده از ظرفیت سامد نوین و با تغییر رویکرد آن به فرآیند محوری، خدمات بهتر و با کیفیت برای عموم مردم و شهروندان ارایه شود.
وی با اشاره به اینکه تمامی دستگاه ها مکلف به ارائه خدمات از طریق پنجره واحد الکترونیکی هستند، بیان کرد: خدمات اداری دستگاه های اداری باید به صورت الکترونیکی از پنجره واحد ارائه شود تا مردم به در بسته نخورند.
وی اضافه کرد: اگر بخواهیم دیوار بین مراجعان و نظام اداری برچیده شود و مردم در پیچ و خم اداری گرفتار نشوند باید فرآیندهای اداری با رویکرد الکترونیکی گسترش یابد و خدمات اداری اصلاح شود.
مدیرکل بازرسی، مدیریت عملکرد امور حقوقی استانداری آذربایجان غربی گفت: بروکراسی کارآمد و قدرت فناوری از مولفه های حکمرانی خوب و از ابعاد مهم قدرت یک کشور در سطح ملی و بین الملل است.
مقابلی افزود: خدمت رسانی آسان و سریع به مردم طبق مفاد قانون اساسی نیز از اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران بوده که بارها از جانب حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری و رییس جمهوری مورد تأکید گرفته است.
وی با اشاره به لزوم ایجاد میز خدمت الکترونیکی در دستگاه های اداری ادامه داد: متأسفانه برخی مدیران ادراک صحیحی از کارکرد میز خدمت الکترونیکی ندارند و در برخی ازموارد مشاهده می گردد که برخی دستگاه ها با ایجاد شکل ظاهری میز خدمت به ارائه خدمات اندک اداری اکتفا می کنند.
وی همچنین بر برون سپاری خدمات قابل واگذاری دستگاه ها به دفاتر پیشخوان وICT با رویکرد الکترونیکی کردن خدمات اداری تأکید کرد.
وی تاکید کرد: موضوع ارائه خدمات الکترونیکی و هوشمندسازی اداری طبق «سیاست های کلی نظام اداری کشور ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، مفاد مرتبط قانون برنامه ششم توسعه، مدیریت خدمات کشوری، نقشه جامع اصلاح نظام اداری که توسط رییس جمهوری به کلیه دستگاه هایی که به نحوی از بودجه عمومی استفاده می کنند» برای اجرا ابلاغ شده است که استانداری به عنوان ناظر عالی حاکمیتی عملکرد دستگاه ها را در این راستا مورد رصد قرار می دهد.
به گزارش ایرنا برقراری ارتباط 2 سویه و تنگاتنگ بین مسئولان و مردم از حقوق متقابل بین آنان و مورد تاکید دین مبین اسلام است؛ اگرچه برقراری ارتباط چهره به چهره هنوز نیز از موثرترین انواع ارتباطات به شمار می رود اما به دلیل سختی ها و پیچیدگی های زندگی امروزی و تحولات چشمگیر و شگرف عصر ارتباطات، کانال های ارتباطی متنوع و کم هزینه ای برای برقراری ارتباطات بوجود آمده است.
مرکز ارتباطات مردمی با تغییر ساختار ارتباطات مردمی در کشور تحولی عظیم را در برقراری کمی و کیفی ارتباطات ایجاد کرده که افتتاح پروژه ملی سامد 111 جزء آنهاست.
یکی از مجاری ها شبکه یکپارچه ارتباط مردم با دولت (سامد) در سراسر کشور به شمار می رود؛ این سامانه تلفنی است که همه آحاد ملت می توانند ایده ها، پیشنهادها، انتقادها، شکایت ها و درخواست های خود از دولت را با آن مطرح کنند؛ در واقع هدف از راه اندازی این سامانه تمهید شرایط لازم برای برقراری ارتباطات موثر و کارآمد و نیز پاسخگویی سریع و صحیح به مسائل و مشکلات مردم در رابطه با دستگاه های اجرایی است.
3072/9918
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.