حسن عبدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این رابطه 332 فقره پرونده برای متخلفان تشکیل شده که برای آنها 28 میلیارد ریال جریمه پیشنهاد و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
وی مهمترین تخلفات اصناف این شهرستان را گران فروشی، درج نکردن قیمت، کم فروشی، عرضه خارج از شبکه، فروش کالای قاچاق، رعایت نکردن دستورالعمل بهداشتی، فروش کالای تاریخ گذشته و صادر نکردن فاکتور در این ایام عنوان کرد.
وی با اشاره به دریافت مستمر شکایت های مردمی در خصوص فعالیت اصناف در این شهرستان اظهار داشت: عمده گزارش های کالایی مربوط به انواع خواروبار، لوازم خانگی، کیف و کفش، انواع پوشاک، گوشی تلفن همراه، کالای قنادی، آرد و نان، میوه و انواع واحدهای آرایشی و بهداشتی بوده است.
وی در خصوص بازدید از نانوایی های این شهرستان نیز گفت: در سال گذشته 2 هزار و 689 مورد از این واحدها بازرسی صورت گرفته که منجر به تشکیل 221 پرونده و صدور 155 میلیون ریال جریمه نقدی شده است.
وی بیان کرد: سامانه مردمی 124 این شهرستان آماده دریافت انتقادها و شکایت های مردمی است و شهروندان می توانند شکایت های خود را به صورت 24 ساعته در این سامانه ثبت کنند.
وی گفت: با توجه به نوسانات قیمت در بازار، میزان بازرسی و نظارت بر کالاها و خدمات بیشتر از گذشته شده و در ایام عید نیز تشدید شده است.
به گزارش ایرنا در بوکان 11هزار واحد صنفی در قالب 19 اتحادیه در حال فعالیت هستند.
طی چند ماه اخیر با افزایش قیمت اقلام مختلف مورد نیاز مردم، نگرانی هایی در خصوص بازار شب عید و احتمال سودجویی برخی افراد به وجود آمد و مسوولان تمام توان خود را برای رفع این نگرانی ها به کار گرفتند.
7510/6185/7129
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.