دکتر اسلام یادگاری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از این محصول های غیرمجاز، عصاره زعفران با نام تجاری سوینچ /sevinch/ است که در غذاخوری ها به عنوان چاشنی انواع غذاها به کاربرده می شود.
وی با تاکید بر توجه بیشتر واردکنندگان کالاهای سلامت محور و مردم منطقه به عدم استفاده از این کالاها افزود: رب انار وارداتی ساخت کشور ترکیه با نام تجاری Tat به علت نگهدارنده بیش از حد و شیرین کننده مصنوعی غیرمجاز و همچنین مغز آجیل عسلی وارداتی ساخت کشور ترکیه با نام های تجاری yalçinta ،çerez tatlisi به علت آندیس پراکسید بالا فاقد مجوز بهداشتی بوده و غیر قابل مصرف هستند.
یادگاری ادامه داد: پودر فلفل وارداتی ساخت کشور ترکیه با نام تجاری yilba biberleri به علت دارا بودن رنگ مصنوعی غیر مجاز، کیک قاشقی وارداتی ساخت کشور ترکیه با نام تجاریulker olala به علت نگهدارنده بالا، کیک شکلاتی وارداتی ساخت کشور ترکیه با نام تجاری mini pop kek و goa به علت نگهدارنده بالا و کیک شکلاتی وارداتی ساخت کشور ترکیه با نام تجاریeviza royal cake به علت نگهدارنده بالا فاقد مجوز بهداشتی بوده و غیر قابل مصرف می باشند.
مدیر غذا و داروی سازمان منطقه آزاد ماکو با اشاره به همجواری این منطقه به مرز ترکیه و ورود حجم بالای خوراکی های خارجی موجب شده، نظارت ها در حوزه مواد غذایی از سوی این مدیریت افزایش یابد.
به گزارش ایرنا، منطقه آزاد ماکو به عنوان یکی از هفت منطقه آزاد کشور به لحاظ محدوده جغرافیایی منطبق بر شهرستان های ماکو، شوط، پلدشت و شهر مرزی بازرگان بوده و در دولت تدبیر و امید به الگویی برای اقتصاد مقاومتی تبدیل شده است.
مساحت این منطقه حدود پنج هزار کیلومتر مربع بوده و به تنهایی بیش از 75 درصد کل مساحت مناطق آزاد کشور را به خود اختصاص داده و دومین منطقه آزاد بزرگ دنیاست.
این منطقه در مجاورت کشورهای ترکیه و جمهوری آذربایجان قرار دارد و طول مرزهای جمهوری اسلامی ایران در این منطقه با این کشورها به ترتیب 130 و 140 کیلومتر است.
7132/7129
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.