مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی از فعالیت 16 واحد اقامتگاه بوم گردی در استان خبرداد.
جلیل جباری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه آذربایجان غربی با بیان اینکه 30 درصد اقامتگاه های بوم گردی آذربایجان غربی در تکاب ساخته شده است، بیان کرد: این شهرستان ظرفیت بسیار مناسبی برای توسعه و رونق بوم گردی دارد که جا دارد در این زمینه سرمایه گذاری بیشتری انجام شود.
وی با اشاره به توانمندی های تکاب در حوزه گردشگری گفت: در راستای توسعه صنعت گردشگری در این شهرستان بهار سال آینده جشنواره ملی تخت سلیمان به منظور معرفی جاذبه های گردشگری تکاب برگزار خواهد شد.
جباری از ثبت 150 درخواست احداث اقامتگاه بوم گردی در استان و صدور مجوز برای 100 واحد تاکنون خبر داد وگفت: اکنون زمینه ای فراهم شده تا خانه ها و اماکن قدیمی و تاریخی بازسازی شده و به فضاهای اقامتی برای اسکان مسافران و گردشگران در روستاهای هدف گردشگری تبدیل شود.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی با بیان اینکه طبق نظر و پیشنهاد مقام عالی استان تعداد اقامتگاههای بوم گردی استان حداقل باید به 2000 واحد برسد افزود: ظرفیت های گردشگری استان اعم از طبیعی، تاریخی، فرهنگی، میراث فرهنگی بسیار زیاد و متنوع است و ما بر اساس وجود این ظرفیت های بالقوه درصدد کمک به ایجاد اینگونه واحدها، در روستاها و مناطق گردشگری استان هستیم.
وی بیان کرد: احداث اقامتگاه های بوم گردی یکی از مهمترین نمونه های تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است که با تکیه به امکانات بومی و ظرفیت های محلی، موجب رونق اقتصادی و توسعه زیرساخت ها در بخش گردشگری می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی با اشاره به افتتاح اقامتگاه بوم گردی در روستای هدف گردشگری نصرت آباد در 3 کیلومتری مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان طی چند روز گذشته افزود: این واحد اقامتگاه بوم گردی در زمینی به مساحت 4 هزار و 300 مترمربع و با زیربنای 1000مترمربع با 9 میلیارد ریال سرمایه گذاری احداث شده و دارای 12 اتاق، رستوران سنتی و خدمات تفریحی است.
جباری ادامه داد: این اقامتگاه بوم گردی برای اقامت 60 گردشگر ظرفیت دارد و با بهره برداری از آن تعداد اقامتگاه های بوم گردی تکاب به 6 واحد رسید.
به گزارش ایسنا؛ تکاب یک اثر جهانی و بیش از 160 اثر ملی میراث فرهنگی و طبیعی دارد و سه روستای این شهرستان شامل نصرت آباد، قینرجه و بدرلو به عنوان روستاهای هدف گردشگری معرفی شده است.
مجموعه میراث جهانی و گردشگری تخت سلیمان که در 45 کیلومتری شمال شرقی تکاب واقع شده و در سال 1382 در فهرست آثار میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده از مهترین آثار تاریخی کشور است که ظرفیت مهم و بستری مناسب برای توسعه صنعت گردشگری این شهرستان است.
انتهای پیام