احمد دهقان روز سه شنبه در همایش زنجیره صادرات سیب درختی آذربایجان غربی افزود: تشکیل زنجیره سیب درختی با مشارکت باغداران و سایر حوزه های مرتبط می تواند بسیاری از مشکلات بخش تولید و صادرات سیب و همچنین سیاست گذاری در این بخش را حل کند.
وی ادامه داد: برای ثبت زنجیره صادرات سیب استان به نام آذربایجان غربی مشارکت و حضور باغداران در قالب تشکیل تعاونی های باغداری یا مشارکت فردی جهت مدیریت و تصمیم سازی این زنجیره لازم و ضروری است.
وی اضافه کرد: از جمله مهمترین مزایای این طرح برای کشاورزان، ایجاد اطمینان کامل از بازاریابی برای سیب تولیدی است به گونه ای که حتی سیب صنعتی نیز بر روی دست کشاورزان نخواهد ماند.
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی نیز این همایش بیان کرد: سیب تولیدی در استان به لحاظ کیفیت مطلوب و تولید قابل توجه در سطح کشور، مورد توجه بیشتر بازارهای خارجی بوده و تولید، بسته بندی، صادرات و صنایع تبدیلی و تکمیلی این محصول در استان با ثبت زنجیره صادراتی سیب آذربایجان غربی توسعه می یابد.
عبدالله امانی بیان کرد: با تشکیل زنجیره سیب استان و با هدف گذاری تولید برای صادرات، ارزش افزوده این محصول افزایش یافته و واسطه های احتمالی در فروش و صادرات این محصول حذف و عایدی آن نصیب باغداران استان می شود.
به گزارش ایرنا با تشکیل زنجیره سیب درختی در استان بسته بندی، بازاریابی و صادرات سیب برداشت شده در سال زراعی آینده و برنامه ریزی تولید متناسب با سفارش صادراتی توسط تولیدکنندگان با پشتیبانی اعضای زنجیره سیب آذربایجان غربی خواهد بود.
این استان با تولید سالانه یک سوم سیب درختی کشور به میزان 800 تا بیش از یک میلیون تن توانسته نخستین تولیدکننده این میوه در کشور باشد.
افزون بر 50 هزار هکتار از 120 هزار هکتار از باغ های استان به سیب درختی اختصاص دارد که 50 درصد این باغ ها در ارومیه و در منطقه باراندوز واقع شده است.
7125/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.