به گزارش ایرنا مسوول ستاد بازسازی عتبات عالیات در آذربایجان غربی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه عراقی ها میزبان پیاده روی اربعین هستند و این امر باید فرهنگسازی شود، گفت: خبرنگاران پیش قراول در زمینه سازی برای ظهور حضرت مهدی (عج) هستند و باید در عرصه اطلاع رسانی رسالت حضرت زینب (س) را انجام دهند.
سیدحسن حسینی افزود: جامعه خبری باید با توانمندی فرآورده های خبری مختلفی را در راستای تاثیرگذاری در جامعه و نهادینه کردن مولفه های فرهنگی تولید کند.
وی ادامه داد: اصحاب رسانه با انعکاس خدمات موکب های آذربایجان غربی عشق و ارادت مردم این استان را به امام حسین (ع) نشان می دهند.
رییس خانه مطبوعات آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه واقعه کربلا پیام رسان فرهنگ رهایی از دلبستگی مادی است، افزود: با وجود کربلا به فرهنگ دیگری نیاز نیست و آموزه های این حماسه می تواند مدل زندگی برای اقشار مختلف جامعه قرار بگیرد.
یوسف پیربوداقی با بیان اینکه کربلا به عنوان واقعه انسان ساز هنر چگونه زیستن را یاد می دهد، اضافه کرد: کربلا فرهنگ مقاومت و مقاومت فرهنگی را به ما یادآور می شود و فرآورده های خبری اصحاب رسانه باید دستاوردی فرهنگی برای مردم منطقه باشد.
به گزارش ایرنا پیاده روی بزرگ و میلیونی اربعین در روزهای منتهی به اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) برگزار و نزدیک به 20 میلیون نفر از سراسر کشور در آن حضور می یابند.
حضور 20 هزار زائر از آذربایجان غربی و برپایی 13 موکب در مرز ایران و عراق و خاک این کشور از جمله عرصه های شرکت این استان در پیاده روی اربعین به شمار می رود؛ سه موکب در مرز بازرگان، مرز مهران و سه راهی ایواغلی و 10 موکب دیگر در خاک کشور عراق به زائران اربعین خدمت رسانی خواهند کرد.
خدمات موکب های آذربایجان غربی در پیاده روی اربعین رایگان بوده و 450 خادم در موکب های این استان خدمت رسانی می کنند؛ هشتم آبان ماه آینده، اربعین حسینی است.
7129/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.