جان گرین روز دوشنبه در دیدار با مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، با تاکید بر ضرورت معرفی شهر تبریز در میان کشورهای مطرح جهان در حوزه گردشگری، هدف از سفر خود به تبریز را شناخت بیشتر و دریافت اطلاعاتی جامع از ظرفیت های مختلف تاریخی و فرهنگی این شهر بیان کرد.
وی اظهار کرد: انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 و فراهم شدن فرصتی مناسب برای تحکیم روابط بین الملل تبریز در عرصه گردشگری با سایر کشورهاست و به طور حتم انتخاب تبریز به این عنوان سبب افزایش ورود گردشگران خارجی به این شهر خواهد بود.
گرین یادآور شد: مسئولان این شهر باید این فرصت را مغتنم شمرده و در راستای تحکیم روابط بین المللی خود گام های موثری را بردارند.
وی، حضور مداوم هیات های دیپلماتیک در تبریز به بهانه رویدادهای بین المللی را ضروری دانست و گفت: دعوت از وزرا، سفرای خارجی و هیات های دیپلماتیک به تبریز زمینه آشنایی بیشتر آنها با ظرفیت های غنی و اصیل تبریز در حوزه های تاریخی و فرهنگی را فراهم می سازد.
گرین با اشاره به فاصله کم و دسترسی آسان به تهران، افزود: همین مولفه می تواند تبریز را به عنوان یکی از مهمترین پایلوت های گردشگری در روابط بین الملل مطرح کند و با ایجاد ارتباط بیشتر با چهره های سیاسی تاثیرگذار سایر کشورها، می توان اتفاقات بین المللی مختلفی را در تبریز رقم زد تا اطلاعات در مورد تبریز به طور جامع تری در اختیار چهره های مختلف سیاسی و گردشگران قرار بگیرد.
این مقام سفارت انگلیس در تهران اضافه کرد: تبریز تمام قابلیت های لازم برای جذب گردشگر را داراست و تنها نیازمند به کارگیری و اطلاع رسانی درست ظرفیت های گردشگری خود در سطح بین الملل است.
گرین گفت: با توجه به ارتباط موثر سفارت انگلیس با هیات های دیپلماتیک سایر کشورها در ایران، پس از مراجعت به تهران گام های موثری برای معرفی جامع و در شان تاریخ تبریز در حوزه گردشگری خواهیم برداشت.
به گزارش ایرنا، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با تاکید بر تاریخ غنی و هویت مردم تبریز و آذربایجان، گفت: تاریخ تبریز و آذربایجان سرشار از غرور و افتخار است و با داشته های مثال زدنی و هویت گرانقدر تاریخی و میراث فاخر به جا مانده از گذشتگان به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی برگزیده شده است.
مرتضی آبدار افزود: تبریز از دیرباز پذیرای اقشار مختلف مردمی با ادیان متفاوت بوده و به همین دلیل زیبایی های این شهر با تلفیق آیین ها و آداب و ادیان گوناگون و زندگی شاد مردم در کنار هم دوچندان شده است.
وی خواستار هماهنگی به منظور برگزاری جلسه و ایجاد ارتباط موثر بین شرکت ها و فعالان حوزه گردشگری انگلیس با فعالان این حوزه در تبریز شد و آمادگی کامل اداره کل میراث فرهنگی استان به جهت هماهنگی و سازماندهی این امر در استان را اعلام کرد.
در اجلاس کارشناسان ارشد نهمین کنفرانس وزیران گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی که دی ماه سال 1394 در شهر نیامی پایتخت جمهوری نیجر برگزار شد، شهر تبریز به عنوان شهر نمونه گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 انتخاب شد.
انتخاب شهر نمونه گردشگری کشورهای اسلامی از سال 2015 و به پیشنهاد سازمان کنفرانس اسلامی معروف به سازمان همکاری کشورهای اسلامی کلید خورد.
3038/6183
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.