حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم روز پنجشنبه در مراسم آغاز بکار شرکت رخش خودرو دیزل تبریز با بیان اینکه این سومین شرکت در استان است که در 2 روز گذشته احیا می شود، گفت: احیای این واحدها یک روز پس از خروج امریکا از برجام اتفاق مبارکی است.
وی خاطرنشان کرد: ما از زمان تسخیر لانه جاسوسی در شرایط تحریم هستیم اما در چند سال اخیر این تحریم به جنگ اقتصادی تبدیل شده است.
امام جمعه تبریز با اشاره به شعار سال رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از کالای داخلی اظهار کرد: با داخلی سازی قطعات موضوع حمایت از کالای داخلی هم تحقق می یابد.
وی تنها راه نجات کشور را همان الزامات اقتصادی مد نظر رهبری دانست و افزود: اگر همه ما بیانات رهبری را رعایت کنیم باز هم موفقیت از آن کشور است.
امام جمعه تبریز با بیان اینکه امروز افراد سرمایه گذار شایسته ای داریم که می توانند چرخ اقتصادی را راه بیندازند، گفت: تولیدکنندگان باید بدنبال تولید باکیفیت باشند.
وی با توصیه به بانک ها برای ارایه تسهیلات کم بهره به سرمایه گذاران برای گسترش تولید، اظهار کرد: اگر بانک ها سرمایه گذاران را تشویق به سرمایه گذاری کنند و مردم و دولت هم دست به دست هم دهند، وابستگی به نفت کم می شود.
امام جمعه تبریز همچنین با اشاره به ذخایر غنی معدنی در استان، ایجاد کارخانه ذوب آهن در کنار معدن مس سونگون را ضروری دانست و افزود: در سفر اخیر با رییس جمهوری به تبریز ساخت کارخانه ذوب آهن در مس سونگون موافقت شد.
معاون قضایی و رئیس اداره تسویه ورشکستگی دادگستری آذربایجان شرقی نیز در این مراسم اظهار کرد: با توجه به اینکه 2 هزار و 500 نفر برای خرید خودرو از شرکت رخش خودرو ثبت نام کرده بودند ولی نتوانسته بودند ماشین خود را تحویل بگیرند، با دستور قضایی تصمیم به فروش اموال شرکت و عودت دادن پول خریداران گرفته شد.
عزیز امان اللهی اظهار کرد: بعد از سه سال تعطیلی این شرکت با تصمیم قضایی و مکاتبه با وزیر صنعت، معدن و تجارت با واگذاری به خریدار جدید و شروع به فعالیت مجدد موافقت شد.
وی با اعلام اینکه این شرکت با 96 میلیارد تومان معامله شد، افزود: خریدار ضمن پرداخت طلب 36 میلیارد تومانی، متعهد شد بدهی بانک و اشخاص را تسویه کند.
شرکت خودروسازی رخش خودرو دیزل امروز پس از چهار سال تعطیلی با مالکیت جدید به چرخه تولید بازگشت.
به گزارش ایرنا، به دنبال مشکلات مالی و حقوقی که چند سال پیش گریبانگیر این شرکت شده و آن را به تعطیلی کشانده بود، با پیگیری های دادگستری آذربایجان شرقی و با مشارکت بخش خصوصی این کارخانه به عرصه تولید بازگشت و کارگران آن دوباره مشغول به کار شدند.
این شرکت روزانه 10 دستگاه کامیون و کشنده با موتورهای بنز و تحت لیسانس شرکت بنز آلمان در طراحی جدید و به نام کاماز تولید و به بازار عرضه می کند.
6132/3071
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.