به گزارش ایرنا، پوریا محمدیان روز شنبه در نشست یکروزه معاونان و مدیران حمل و نقل و ترافیک شهرداری های کشور در تبریز افزود: با اجرای این طرح همه شهروندان در تمامی حوادث برای امدادرسانی با یک شماره واحد تماس خواهند گرفت.
وی اظهار کرد: در این طرح، مرکز امداد و نجات نیز متشکل از شهرداری، اورژانس، پلیس و در مواقع بحران با حضور همه دستگاه ها وسازمان ها و نهادهای کلان خواهد بود.
محمدیان ادامه داد: از مهم ترین دستاوردهای ایجاد این مرکز، کاهش زمان امدادرسانی که حدود 35 دقیقه در کلانشهر تهران در زمان فعلی است، خواهد بود، زیرا زمان امداد رسانی استاندارد در اتحادیه اروپا هشت دقیقه است.
حصاری، مدیرکل دفتر حمل و نقل سازمان شهرداری های کشور نیز در این نشست گفت: مقرر است با محوریت سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، اورژانس کل کشور، اورژانس شمال غرب و معاونت حمل نقل و ترافیک شهرداری تبریز اولین جلسه هماهنگی ایجاد مرکز دیسپاچینگ هفته آینده در سازمان شهرداری ها برگزار شود تا پتانسیل ارگان های ذیربط شناسایی و برنامه ریزی شروع کار انجام شود.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز نیز گفت: برای اجرای این طرح و آماده سازی مقدمات اجرایی آن آماده هستیم.
مهدی یوسفی افزود: این طرح با هدف ایجاد مرکزی واحد در شهرها، استان ها و سطح کشور برای مدیریت امداد و نجات سوانح و حوادث از جمله سوانح پزشکی، آتش نشانی، ترافیک، تصادف و آتش سوزی جنگل ها اجرا می شود.
کلانشهر 1.8 میلیون نفری تبریز دارای 10 منطقه شهرداری است.
8023/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.