به گزارش ایرنا، ظفر محمدی روز پنج شنبه در نشست تخصصی مقابله با بحران کم آبی در منطقه که با حضور مسئولان آب و فاضلاب استانی و شهرستان برگزار شد اظهار کرد: امروز باید از همه ظرفیت ها و امکانات در راستای فرهنگ سازی مصرف بهینه آب استفاده کنیم تا اثرات بحران آبی سالجاری را کاهش دهیم.
وی افزود: با توجه به حساسیت این موضوع، ادارات متولی باید با جدیت بیشتر و با تدبیر و برنامه ریزی مناسب تر، طرح ها و برنامه های مدیریت مصرف آب در بخش های مختلف را پیگیری و تسریع کنند.
محمدی افزود: با برنامه ‌ریزی منسجم می‌ توان نسبت به احیای منابع آبی اقدام کرد و ضروری است راهکارهای کارشناسی در راستای مبارزه با بحران آب به کار گرفته شود.
وی همچنین به لزوم اجرای طرح ‌های نوین آبیاری کشاورزی برای مقابله با بحران آب در مراغه اشاره کرد و افزود: متاسفانه بیشتر زمین های کشاورزی در منطقه همچنان به روش سنتی و غرق آبی آبیاری می شود که می توان با برنامه ریزی و بسترسازی مناسب با استفاده از روش های نوین آبیاری در مصرف آب بیش از 50درصد صرفه جویی کرد.
کاهش 21 درصدی ورودی آب سدها و کاهش 50 درصدی منابع زیرزمینی آذربایجان شرقی، وضعیت اضطرار بر منابع آبی استان را حاکم کرده و مدیریت بهینه مصرف بیش از پیش احساس می شود.
کاهش 22 درصدی بارندگی های پاییزه در استان در سال 96 نسبت به سال گذشته که در 50 سال گذشته بی سابقه بود نیاز آبی استان در تابستان آینده را با چالش جدی روبرو کرده است.
شهرستان مراغه با حدود 260 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
خبرنگار: سجاد عبدی**انتشار:عیسی عطاپور**
3077/9880
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.