استاندار آذربایجان شرقی بر ضرورت احصای شغل‌های جدید مطابق با تکنولوژی‌های روز دنیا تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، مجید خدابخش در جلسه‌ای با رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، با بیان این مطلب اظهار کرد: نقش دانشگاه جامع علمی کاربردی در تربیت نیروهای متخصص قابل کتمان نیست، ولی با توجه به پیشرفت‌های بدون وقفه تکنولوژی و فناوری‌های نو، رشته‌های قدیمی دانشگاه‌ها به تنهایی جوابگوی نیازهای جامعه نیست؛ چرا که با ورود علم جدید نیاز به احصای شغل‌های جدید و مورد نیاز جامعه می‌باشد. 
وی بیان کرد: یکی از اصلی‌ترین وظیفه‌ی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تلاش برای احصای شغل‌های مورد نیاز جامعه و رشته‌های منطبق با تکنولوژی جدید است و با برنامه ریزی‌های دقیق و تاسیس رشته‌های جدید به اشتغال و مهارت آموزی است که می‌توان به توسعه‌ی استان کمک کرد. 
وی افزود: کارآفرینی هنر است و استعداد‌های خاص خود را می‌طلبد و نباید از همه انتظار داشته باشیم تا با آموزش‌های دانشگاهی تبدیل به یک کارآفرین شوند. ولی باید در این راستا تمام تلاش خود را بکنیم. 
خدابخش خاطرنشان کرد: باید در دانشگاه‌ها به حوزه‌ی خدمات و رشته‌های مربوط به آن دقت بیشتری شود. هم چنین با توجه به نقش بی بدیل فناوری اطلاعات و حوزه IT این موارد باید بیش از پیش جدی گرفته شود. برای نیل به اهداف بالا باید علم و عمل را همراه هم داشته باشیم و با توجه به رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی، یکی از متولیان ترویج و توسعه‌ی کارآفرینی در کشور این دانشگاه می‌باشد؛ پس باید با تشکیل کمیته‌های تخصصی متشکل از اساتید خبره و متبحر و آموزش دانشجویان مهارتی برای رسیدن به این هدف، اقدامات جدی انجام شود.
"فرزان قالیچی"، رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان با اشاره به اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، گفت: هدف این دانشگاه، تربیت نیروهای متخصص، کارآفرین و مهارتی می‌باشد.
وی بیان کرد: سکانداری برخی از افراد در طول این 25 سال، گاهی این دانشگاه را از اهداف عالی خود دور کرده است ولی از سال گذشته، نظارت مستمر کیفی و کمی مراکز آموزشی، سرلوحه اقدامات دانشگاه بوده است؛ به طوری که تیم نظارتی استان طی بازدیدهای مستمر به ارزیابی کیفی مراکز آموزشی پرداخته‌اند. 
وی افزود: با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری و دغدغه‌ی اصلی دولت در خصوص توانمندسازی دانش آموختگان و مهارت آموزی به دانشجویان، این دانشگاه در قالب عقد تفام نامه به تربیت دانشجوها و دانش آموختگان دانشگاه صنعتی سهند اقدام کرده است. هم چنین این دانشگاه با استفاده از پتانسیل‌ها و توانایی‌های بالای مراکز آموزشی، آمادگی اجرای این دوره‌ها را برای سایر دانشگاه‌ها نیز دارد.
قالیچی با اشاره به شغل محور بودن این دانشگاه گفت: دانشگاه در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، گام‌های اساسی در این راستا برداشته است و تقاضا داریم با تعریف ماموریت ویژه‌ی شغلی به این دانشگاه از سوی استاندار بتوانیم بیش از پیش در این حوزه موفق باشیم و در زمینه اشتغال و کارآفرینی استان اقدامات شایسته‌ای انجام دهیم. 
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.