به گزارش ایرنا، سید شمس الدین مراثی روز پنجشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش عجب شیر افزود: فرهنگ سازی برای جذب خیران آموزشی و مشارکت های مردمی در بخش آموزش و پرورش و مدارس موجب رفع کاستی ها و کمبودها در این حوزه می شود.
وی با اشاره به تحصیل 800 دانش آموز در چهار مدرسه شبانه روزی روستایی در این شهرستان اضافه کرد: ارتقاء نرخ پوشش خدمات تحصیلی در مناطق روستایی و نیز حمایت از ایجاد سرویس ایاب و ذهاب برای دانش آموزان روستایی نیازمند کمک و یاری خیران است.
وی گفت: هم اکنون در برخی روستاها به دلیل کاهش جمعیت ناشی از مهاجرت ساکنان این مناطق با فضاهای آموزشی خالی و در برخی مناطق نیز به دلیل افزایش جمعیت دانش آموزی با کمبود این فضاها مواجه هستیم.
وی به سرانه دانش آموزان مدارس عجب شیر اشاره کرد و افزود: سال گذشته 800 میلیون ریال برای حدود 12 هزار دانش آموز این شهرستان هزینه تخصیص یافته بود که سرانه بسیار ناچیزی برای هر یک از دانش آموزان است.
مراثی ادامه داد: با توجه به افزوده شدن سالانه 200 نفر به جمعیت دانش آموزی این شهرستان، نیاز به ساخت و احداث 2 مدرسه جدید در سال احساس می شود لیکن فضاهای آموزشی کنونی جوابگوی نیازهای تحصیلی دانش آموزان نیست.
وی آینده نگری و تثبیت مدیریت در امور اجرایی را زمینه ساز پیشرفت و توسعه عنوان کرد و اضافه کرد: با توجه به تاکید چشم انداز آموزشی در سند توسعه شهرستان، تحول در نظام آموزشی و تامین نیروی انسانی کارآمد با بهره گیری از برنامه ریزی های جامع ضروری و حیاتی است.
شهرستان عجب شیر با حدود 85 هزار نفر جمعیت در98 کیلومتری جنوب غرب تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
خبرنگار: شهرام ناعم وند**انتشار:عیسی عطاپور**
3077/7485
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.