به گزارش ایرنا، 'فابیو گریتا' روز چهارشنبه در سلسله نشست‌های تخصصی احیای دریاچه ارومیه در تبریز افزود: مؤلفه‌های مختلفی متأثر از بحران دریاچه ارومیه هستند که در راستای برنامه‌های احیا، نباید آنها را جدا از هم تصور کنیم.
وی ادامه داد: ضروری است تعادلی بین همه این مؤلفه‌ها اعم از مؤلفه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، کشاورزی و اشتغال ایجاد و تمام جزئیات در کنار هم قرار داده شود.
نماینده دفتر مرکزی و اقتصاددان ارشد فائو نیز در این نشست با بیان اینکه باید بر روی مسائل مختلفی تمرکز کنیم، گفت: اصلی‌ترین مشکل حاصل از بحران دریاچه ارومیه، مشکل اجتماعی و اقتصادی است .
عزیز البحری، افزود: باید راه‌حل‌های متناسب به‌نحوی که همه مسائل به‌صورت یکپارچه مورد بررسی قرار گیرد، طراحی و برای اجرا به ستاد احیای دریاچه ارومیه ارائه شود.
در این نشست یک روزه که در دفتر مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد، متخصصان و کارشناسان اعزامی از سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) و ستاد ملی احیای دریاچه ارومیه و همچنین نمایندگان سازمان‌های دولتی و تشکل‌های مردم‌نهاد استان، در خصوص الزامات احیای دریاچه ارومیه بحث و تبادل نظر کردند.
دریاچه ارومیه به عنوان بزرگ ترین دریاچه شور جهان از حدود دو دهه قبل به دلیل خشکسالی های گسترده و مصرف بی رویه آب در بخش کشاورزی دچار مشکل شده است.
دولت تدبیر و امید از همان آغاز به کار خود احیا و تثبیت دریاچه ارومیه را وجهه همت خود قرار داده است.
خبرنگار: مینا بازگشا**انتشاردهنده: محمد عزیزی راد
6120/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.