احمد مجتهدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون و در راستای نظارت دقیق بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذائی این میزان مواد فاسد خوراکی و غیرمجاز از واحدهای صنفی این شهرستان جمع آوری و با حضور نماینده دادستانی و کارشناسان بهداشت محیط معدوم سازی شد.
وی ادامه داد: این مواد غذائی غیرمجاز شامل مواد غذائی بسته بندی شده، کنسرو، حبوبات و انواع ترشیجات و مرباجات تاریخ گذشته، فاسد و غیرمجاز بوده که در بازرسی گروه های سیار بازرسان بهداشت محیط این دانشکده از نقاط مختلف شهر از جمله رستوران و غذاخوری ها، سوپرمارکت ها و فروشگاه های سطح شهر مراغه کشف و ضبط شده است.
وی اضافه کرد: به مناسبت هفته سلامت و در راستای تشدید نظارت ها بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذائی، بازرسان بهداشت محیط این شهرستان در قالب بازرسی های دقیق بر مراکز تولید، توزیع و عرضه مواد غذائی نظارت می کند.
وی گفت: اجرای آموزش های آگاه سازی برای گروه های هدف، کنترل مواد غذائی و اماکن از نظر بهداشتی از برنامه های اولویت دار بخش بهداشت محیط این دانشکده در راستای تامین امنیت غذائی و سلامت جامعه است.
دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه در سال 1393 از دانشگاه علوم پزشکی تبریز منفک شد و هم اکنون به صورت مستقل زیر نظر وزارت بهداشت، درمان آموزش پزشکی اداره می شود.
به گزارش ایرنا، هم اکنون 14 مرکز بهداشت شهری در قالب مراکز جامع سلامت و 71 خانه بهداشت روستایی در شهرستان مراغه خدمات بهداشتی برای ساکنان مناطق شهری و روستایی ارائه می دهند.
شهرستان مراغه با حدود 250 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
خبرنگار: ابراهیم مطلوبی**انتشاردهنده:عیسی عطاپور**
3077/7487
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.