بهرام ارک روز شنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به نحوه نگارش فیلمنامه و ساخت فیلم «پوست»، اظهار کرد: دیدگاه ژورنالیستی و اجتماعی در ساخت فیلم پوست حاکم نبوده، بلکه با دیدگاه متفاوت و جدید به دنبال کسب تجربه های بصری بودیم و روایت های جدیدی از فیلم سازی ارایه شد.
وی با بیان اینکه دنیای فعلی فیلم، مخاطب های متفاوتی پیدا کرده و بر این اساس نگاه و جلوه هنری نیز در جهان متفاوت شده است، افزود: از این رو در ساخت فیلم «پوست» وجه جدیدی از نگرش های ساخت فیلم را انتخاب کردیم و به همین علت به افسانه های محلی رو آوردیم و فیلمنامه با تکیه بر ادبیات و افسانه های آذربایجان شکل گرفت و از ادبیات قهوه خانه ای و «عاشیقی» کمک گرفته شد.
ارک ادامه داد: در ساخت فیلم های مربوط به مسائل اجتماعی و ژورنالیستی شاخص زیاد است و قبلا این نوع فیلم ها تجربه و توسط مخاطب حس شده است، اما انگیزه ما در ساخت فیلم «پوست» این بوده که خود سینما ما را به چالش بکشد.
وی با اشاره به اینکه برای نخستین بار فیلم بلند ترکی ساخته شده است، گفت: در ساخت فیلم «پوست» زبان مبنا همان زبان رایج در تبریز است؛ البته این موضوع با معیارهای سینما اولویت محسوب نمی شود و مزیت یا نقطه ضعف هم نیست، اما از اهمیت فرهنگی برخوردار است.
این کارگردان تبریزی با بیان اینکه نگارش فیلمنامه هفت تا هشت ماه طول کشیده، اما داستان آن از قبل در ذهن مان بود، گفت: فیلم پوست در ۶۵ روز و ۹۰ دقیقه در ۲ مرحله تصویربرداری شده و از این بابت از تنوع خوبی برخوردار است؛ نماهای مختلف فیلم در شهرستان تبریز، اسکو و در روستاهای زیبای گردشگری باویل، عنصرود و میلان ضبط شد.
ارک، تعداد عوامل فیلم را ۶۰ نفر اعلام کرد و افزود: بازیگران فیلم «پوست»، تلفیقی از بازیگران آذربایجان شرقی و تهران است که تعداد بازیگران بومی بیشتر بوده و ناصر هاشمی، جواد قامتی و محمود نظریان از جمله بازیگران برجسته این فیلم و علی آبپاک مدیر فیلمبرداری هستند؛ ساخت و تولید این اثر ۲۰ میلیارد ریال هزینه در برداشته است.
کارگردان فیلم «پوست» همچنین با بیان اینکه انتظار چندانی از حمایت های مادی مسوولان نداریم، ادامه داد: البته نیازمند حمایت معنوی آنها هستیم تا همواره پشتیبان کارهای فرهنگی و تولید فیلم باشند.
به گزارش ایرنا، فیلم سینمایی «پوست» نخستین فیلم بلند به کارگردانی بهمن ارک و بهرام ارک در سال ۱۳۹۷ ساخته شده است،؛ محمدرضا مصباح، تهیه کننده، پوریا پیشوایی، مدیر فیلمبرداری، امید شمس، مشاور کارگردان و محمد حیدرقلی، مدیر تولید این فیلم هستند.
پس از چند فیلم ویدیویی، این نخستین فیلم ترکی سینمای ایران است که به صورت حرفهای تولید و اکران میشود؛ سال ۱۳۹۶ نیز فیلم کوتاه «حیوان» با کارگردانی این ۲ برادر، جوایز متعدد جهانی و ملی ایران از جمله جایزه سینه فونداسیون فستیوال کن و سیمرغ بلورین جشنواره فجر را از آن خود کرده است.