آیت الله سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنه به همراه هیات عالی رتبه قضائی وراد تبریز شد.
وی با حضور در واحد تولیدی ماشین سازی تبریز در جریان مشکلات این واحد قرار گرفت.
وی همچنین با تعدادی از کارگران و مدیران آن که به دلیل خصوصیسازی با مشکلات جدی مواجه شده بود دیدار و گفتوگو کرد.
این مجموعه پس از سلب مسئولیت از بخش خصوصی به صندوق بازنشستگی فولاد واگذار شده است.
گروه ماشین سازی تبریز یکی از بزرگترین کارخانههای شهر تبریز واقع در قراملک است.
این کارخانه تولیدکننده انواع ماشینهای صنعتی همانند انواع ماشینابزار، کمپرسورهای صنعتی، پمپهای آب، الکترو موتور، لیفت تراک، انواع موتورهای دیزلی، ماشین آلات نساجی، ماشینهای تراش، ماشینهای فرز، ماشینهای مته، قطعات ریخته و دستگاههای سی ان سی است. این شرکت پس از ماشینسازی اراک دومین ماشینسازی ایران محسوب میشود.
قرارداد ساخت، تکمیل و توسعه کارخانه ماشینسازی تبریز با هدف تولید انواع ماشین آلات صنعتی با پیشنهاد و پیگیریهای وزیر نیروی دولت جمشید آموزگار (مهندس تقی توکلی) در سال ۱۳۴۶ بین ایران و چکسلواکی منعقد شد و این کارخانه از سال ۱۳۵۱ مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
در سالهای بعد بخشهایی از شرکت ماشین سازی تبریز از مجموعه ماشین سازی، منفک و به صورت مستقل به فعالیت خود ادامه دادند. این بخشها شامل شرکت ریختهگری ماشینسازی تبریز و شرکت گسترش صنایع ریلی ایران است.
رئیس قوه قضاییه به همراه یک هیئت عالی قضایی جهت بررسی آخرین مسائل قضایی و حقوقی استان آذربایجان شرقی به تبریز سفر کرده است.
آیت الله رئیسی در چارچوب این سفر با خانواده شهدا، ایثارگران و روحانیون، دیدار و همچنین در جلسه شورای اداری استان شرکت می کند.
در این سفر، رئیس قوه قضائیه ضمن دیدار با قضات و کارکنان دستگاه قضایی در جلسه شورای قضایی استان آذربایجان شرقی شرکت می کند و مسائل قضایی این استان بررسی می شود.
نشست با صنعتگران، تولیدکنندگان و نمایندگان اتحادیههای کارگری از دیگر برنامههای رئیس دستگاه قضا در سفر به تبریز است.
تیم های کارشناسی و ارزیابی از چند روز پیش برای بررسی آخرین مسائل و تهیه گزارشهای کارشناسی در آذربایجان شرقی حضور یافته اند و معاونان قوه قضاییه نیز با عزیمت به شهرستان ها، ضمن بررسی آخرین وضعیت قضایی مناطق مختلف استان، گزارش آن را به رئیس قوه قضاییه ارایه میکنند.