به گزارش ایرنا، حمید قاسمی روز یکشنبه در بازدید از این کارخانه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مدیریت پسماند خروجی، عملی ساختن ضوابط ابلاغ شده، حذف لاگن ها و بازچرخانی با مدیریت میزان مصرف آب از جمله موارد زیست محیطی هستند که این کارخانه امسال رعایت کرده است.
وی افزود: محیط زیست شهرستان هر هفته نسبت به پایش و نظارت زیست محیطی مجموعه اقدامات لازم را انجام می دهد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه نیز در این بازدید به خبرنگار ایرنا گفت: تولید روزانه این کارخانه شامل اتانول های صنعتی و طبی ۵۰۰ هزار لیتر است.
حمید شکری افزود: ظرفیت اشتغال این کارخانه به صورت مستقیم ۲۰ الی ۲۵ نفر است که در برخی زمان ها این تعداد به ۳۵ نفر افزایش پیدا می کند.
وی به ظرفیت های صادراتی الکل تولیدی در این کارخانه نیز اشاره کرد و گفت: سال گذشته حدود ۶۰ هزار لیتر الکل به ترکیه صادر شده و امسال علاوه بر ترکیه به دیگر کشورهای منطقه از جمله گرجستان و آذربایجان صادر می شود.
شکری افزود: داروسازی های داخل کشور، سرکه سازی، رنگ سازی، چاپخانه ها، و کارخانجات مواد شوینده و بیشتر صنایعی که با الکل سر و کار دارند از مشتریان این مجموعه هستند.
وی به مواد اولیه این کارخانه اشاره کرد و گفت: مواد اولیه کارخانه الکل سازی مراغه از ملاس چغندر قند کارخانجات منطقه تهیه می شود.
کارخانه الکل سازی مراغه در سال ۸۲ به بهره برداری رسید اما به دلیل برخی مشکلات تا سال ۹۲ نیمه فعال بود که با تغییر مدیریت آن در سال ۹۲، تولیدات کارخانه همواره سیر صعودی داشته است.
الکل تولیدی این کارخانه نیاز ۳۰ کارخانه تولید دارو، لوازم آرایشی بهداشتی و صنعتی داخلی را تامین می کند.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری جنوب تبریز مرکز آذربایجانشرقی واقع است.
۳۰۷۷/۹۸۸۰
- کدخبر: 1270800
- منبع: irna.ir
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران
کپی شد