یک کارگردان تبریزی گفت: متاسفانه مردم تبریز با تئاتر قهر کرده اند.
سیامک افسایی کارگردان نمایش "چشم هایت را ببند"در گفت و گو با ایلنا درباره انتخاب این نمایش نامه برای اجرا گفت: متنهای محمد یعقوبی را خیلی دوست دارم و خوشحالم که این متن را برای اولین بار در تبریز و ایران میخواهم به روی صحنه بیاورم؛ این نمایش نگاه متفاوتی به خیانت در جامعه دارد و این نمایش یک تفاوت دیگر دارد که مخاطب در نمایش درگیر است، تماشاگر میتواند در حین نمایش با بازیگران حرف بزند و این نمایش باید دو طرفه باشد تا تماشاگر به هدف نمایشنامه پی ببرد و خودش را جای شخصیت های داستان حس کند.
وی با اعلام اینکه از آذرماه این نمایش تمرین خواهد شد، گفت: بازیگران این نمایش "سلوا کیانی، رضا آب پاک، کوثر صالحی، آزاده ستوده" هستند که از ۱۱ تیر ماه به مدت ۱۵ روز به روی صحنه خواهد رفت و مدت این نمایش ۷۰ دقیقه است.
افسایی خاطرنشان کرد: این اثر کار متفاوتی از بنده بوده که این نمایشنامه را بیشتر از دیگر کارهایم دوست دارم چرا که در این نمایش از بازیگران جوانی استفاده کردم که هرکدام در آینده نه چندان دور توان درخشش در عرصه تئاتر را دارند و کار کردن با جوانان انگیزه مضاعفی به من داد تا این کار را آغاز کنم. داستان این نمایش به زندگی یک خانواده اشاره میکند که بر اثر خیانت مرد از هم پاشیده شد و هدف من این است که مخاطب با دیدن این نمایش از خیانت بدش بیاید.
وی در پاسخ به سئوال درباره انگیزهاش برای کارکردن این نمایش با توجه با عدم استقبال خوب از چند نمایش قبلی اش اظهار داشت: دوست دارم در نمایش هایم از حداقل امکانات استفاده کنم و با عدم استقبال از این چند نمایش میتوانم بگویم که متاسفانه مردم تبریز با تئاتر قهر کردهاند و این قهری تا حدی است که مردم تئاتر را فراموش کردهاند و این را میتوانم بگویم به علت عدم وجود نمایشنامههای خوب بوده و البته از پایین بودن نشاط اجتماعی در جامعه نباید غافل شویم که مخاطب دوست دارد به تماشای نمایش های طنز بنشیند و حداقل برای ساعاتی هم که شده بخندد.
این کارگردان تئاتر ادامه داد: همچنین از تئاتریان نیز گلهمندم که چرا تئاتر را به فراموشی سپردهاند و تا زمانی که تئاتریان به تماشای نمایشها نیایند باید از مخاطب انتظاری بیشتر از این را نداشته باشیم.
افسایی در پایان گفت: اگر بخواهم به این نمایش خودم نمره بدهم بیشترین نمره را از بین سایر کارهایم به این نمایش میدهم چرا که این نمایش را در پایینترین امکانات و بدون دکور خاص صحنه اجرا میشود و علت عدم انتخاب دکور برای این اثر این است که میخواهم نشان بدهم که خیانت سیاهی مطلق است و هیچ چیزی نمیتواند آن را پاک کند.