به گزارش ایرنا، جواد محمودی روز دوشنبه در جلسه دهیاران بخش مرکزی مراغه گفت: بومی و توانمند بودن و آشنایی به مشکلات و کمبودها در روستاها، از شاخصه های اصلی دهیاران است که می توانند به عنوان بازوان اصلی دولت در روستاها ایفا نقش کنند.
وی گفت: خوشبختانه امسال نیز در بخش مرکزی و سراجو شاهد بهره برداری از طرح های مختلف عمرانی بودیم که با توجه به سیاست های دولت تدبیر و امید این روند در سال آینده نیز ادامه خواهد داشت.
وی نیاز امروز دهیاری ها را شناخت و اولویت بندی مشکلات روستاها برشمرد و افزود: دهیاران و شوراها باید نیازهای منطقه خود را بشناسند و بتوانند بر اساس ضرورت آنها را طبقه بندی و اولویت بندی کنند.
محمودی به فعالیت زودهنگام برخی از کاندیداهای احتمالی مجلس در روستاها نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه تبلیغات زودتر از موعد مقرر جرم محسوب می شود، باید دهیاران در روستاها نسبت به گزارش اینگونه فعالیت ها و تحرکات حساس بوده و موارد را به دستگاه های مربوطه گزارش کنند.
بخشدار مرکزی مراغه نیز در این جلسه با تقدیر از زحمات و فعالیت های دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای بخش مرکزی گفت: با توجه به فرا رسیدن سال نو، روستاهای بخش مرکزی مراغه با قرارگرفتن در دل کوهستان، دامنه تپه های سرسبز، همسایگی چشمه و حاشیه رودهای پرآب این شهرستان، آماده پذیرایی از مسافران نوروزی هستند.
حکیمه انتظاری با اشاره به اینکه باید محیط روستاها را برای ایام نوروز آماده کنیم، افزود: جمع آوری نخاله ها و ساماندهی محیط و همچنین گلکاری و تمیزکاری روستاها، باید ظرف چند روز آینده توسط دهیاران انجام شود.
وی با بیان اینکه توجه به بوم گردی امسال در دستور کار قرار گرفته است، اضافه کرد: اقامتگاه‌ های بوم گردی با هدف توسعه گردشگری روستایی و اماکن اقامتی، توسعه صنایع دستی روستایی، معرفی فرهنگ غذایی و معرفی جاذبه‌ های ناملموس و معنوی روستایی مورد توجه ویژه قرار دارند.
وی گفت: در روستاهای بخش مرکزی مراغه نیز اداره میراث فرهنگی شهرستان اقدام به صدور مجوزهای لازم برای ایجاد اقامتگاه های بوم گردی کرده است.
انتظاری احداث دفتر دهیاری را در روستاها ضروری دانست و عنوان کرد: روستاهای فاقد دفتر دهیاری می توانند با اجاره مکانی در روستا فعالیت و ارائه خدمات کنند.
وی اضافه کرد: رعایت سلسله مراتب نامه نگاری، داشتن ساعت کاری مشخص، نصب بنر خوش آمد گویی در نوروز و توجه به بیمه مسئولیت مدنی در روستاها مواردی است که باید از سوی دهیاران رعایت و انجام شود.
وی به مهمترین اقدامات بخش مرکزی مراغه در سال 97 اشاره کرد و گفت: ساماندهی پسماندها، ساماندهی جمعه بازار و احداث کارگاه فنی و عمرانی بخشداری از جمله مهمترین این اقدامات بوده است.
بخش مرکزی مراغه با 74 روستا دارای 68 هزار نفر جمعیت بوده که تمامی روستاها دارای شورای اسلامی با 245 نفر عضو و 66 روستای این بخش نیز دارای دهیاری است.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/9880
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.