به گزارش ایرنا، محمدحسین اشرفی روز شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش هشترود افزود: این مراکز که به صورت مشارکتی با در نظر گرفتن اهداف مشترک سوادآموزی و توافق با سایر دستگاه ها مانند جهاد کشاورزی، کمیته امداد و بهزیستی به صورت مشارکتی ایجاد شده اند.
وی با بیان اینکه مراکز یادگیری به سه صورت دولتی، مشارکتی و غیردولتی اداره می شوند گفت: این مراکز علاوه بر آموزش می توانند بستر فراگیری مهارت های اجتماعی و حقوق شهروندی باشند که با مشارکت دادن مردم و سایر دستگاه ها محقق می شود.
اشرفی افزود: سال گذشته 200 نفر آموزش های مهارتی و مهارت های هفت گانه رایانه ای را در مراکز یادگیری محلی گذرانده اند و امسال هم برای آموزش 400 نفر برنامه ریزی شده است.
وی با اشاره به اینکه 5.7 درصد جمعیت استان معادل 141 هزار و 918 نفر بی سواد هستند گفت: این افراد در گروه سنی 10 تا 49 قرار دارند که با برنامه ریزی مناسب جذب کلاس های سوادآموزی می شوند.
وی گفت: افرادی که نمی توانند به صورت فیزیکی در کلاس های سواد آموزی حضور یابند، می توانند به صورت خودآموز در منزل و با استفاده از کتاب های رایگان نهضت سواد آموزی تحصیل و در امتحانات نهضت شرکت کنند که در صورت قبولی در امتحانات 720 هزار تومان تشویقی به این افراد تعلق می گیرد.
فرماندار هشترود نیز از تجهیز 50 درصدی مدارس شهری و روستایی هشترود به سیستم هوشمند خبر داد و گفت :80 درصد مدارس شهرستان نیز به سیستم گرمایشی مجهز هستند و تا پایان سال نیز بر تعداد مدارس دارای سیستم گرمایشی مجهز افزوده می شود.
امین امینیان افزود: از مجموع 140 فضای آموزشی موجود در شهرستان 56 مورد معادل 40 درصد فرسوده بوده و به نوسازی نیاز دارد.
وی گفت: در سالجاری و در راستای نوسازی مدارس و با همکاری خیران مدرسه ساز 14 مدرسه در دست ساخت است و چهار مدرسه نیز در مرحله امضا تفاهم نامه قرار دارد.
3077/7486
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.