به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد ، سیدمجتبی حسینی پور در نخستین جلسه کمیته پژوهش این سازمان با بیان اینکه در انتخاب اعضای این دوره سعی شده است تا از همه ظرفیت های توسعه ای استفاده شود،به معرفی اعضای کمیته پژوهش سازمان پرداخت.
وی افزود: در این دوره چهره هایی از دانشگاه های علوم پزشکی و یزد، شهرداری، اتاق بازرگانی، پارک علم و فناوری، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، استانداری، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در کمیته پژوهش سازمان عضویت دارند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد در باره اهداف کمیته پژوهش با تاکید بر توجه بیشتر با اشاره به اینکه مصمم هستیم در حوزه علوم پزشکی نیز وارد شویم، گفت: افرادی در استان برای مبارزه با سرطان تخصص دارند و می توان به حمایت از آنان برخاست.
حسینی پور با بیان اینکه افتخار داریم همچون گذشته حامی شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری باشیم، از مسئولان پارک خواست تا این مهم را از سازمان مدیریت مطالبه کنند.
وی ادامه داد: فعالان مستقر در پارک علم و فناوری، فرزندان ما هستند که سالیان متمادی به تحصیل مشغول بودند، با حمایت پارک به فضای بازار وارد شده اند و مستلزم حمایت هستند.
این مسئول در ادامه با اشاره به وظایف این سازمان در حوزه فرهنگ هم گفت: سعی خواهیم کرد تا در حوزه پژوهش عرصه فرهنگ نیز اقدامات موثری صورت گیرد.
حسینی پور با بیان اینکه گردشگری اولویت اصلی توسعه استان است، گفت: قرار گرفتن یزد در فهرست میراث جهانی موید این موضوع است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد در ادامه با اشاره به اینکه توسعه مطلوب و پایدار از شهر می گذرد، تأکید کرد: باید به شهر توجه کرد چرا که رفاه مردم در شهر رخ می دهد در عین حال روستاها هم کانون تولید هستند و می بایست مورد توجه قرار گیرند.
وی همچنین با بیان اینکه آب مساله امروز استان است، گفت: پژوهش در حوزه آب با هدف افزایش بهره وری و کاهش مصرف آب علی الخصوص کاهش مصرف کولرهای آبی ضروری است.
حسینی پور خاطرنشان کرد: در سال های 1394، 1395 و 1396 افزون بر 37 میلیارد ریال از منابع استان به امر پژوهش اختصاص یافت و سعی خواهد شد تا علاوه بر اعتبارات سال 97، از همکاری شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی، سایر دانشگاه ها و همچنین مفاد تبصره 9 قانون بودجه برای افزایش اعتبارات حوزه پژوهش بهره گرفته شود.
لزوم چاره اندیشی در باره ضمانت اجرای دستاوردهای پژوهشی، پژوهش در حوزه سرمایه اجتماعی، پژوهش در حوزه های علوم جدید، توجه به توانمندسازی نیروی انسانی در اجرای پژوهش ها، توازن در انتخاب مجریان پژوهش ها، هدفمندکردن کنفرانس ها و همایش ها در استان، اولویت بندی حوزه های پژوهشی، پژوهش در حوزه مهاجرت، بهره گیری از مشاوران خارجی، حمایت از کتاب و نشریات ماندگار در استان، شناسایی نیازهای پژوهشی، پژوهش در حوزه محیط زیست، تعیین جایزه برای تدوین کتاب، لزوم پژوهش در حوزه صنایع راکد استان و مطالعات در حوزه های بنیادین از مهمترین مطالب مورد اشاره اعضای کمیته بود.
در پایان این نشست، احکام اعضای جدید کمیته پژوهش سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد اعطا و مقرر شد تا نشست های کمیته پژوهش بطور منظم برگزار شود.
1968/ 2047
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.