در این رقابت ها 27 قصه گو از استان های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و یزد رقابت کردند و در بخش رضوی، نعیمه بیدمشکی از یزد با قصه انتظار شیرین به عنوان برگزیده تجلیل شد و آرام امینی از کرمان با قصه شاه و گدا شایسته تقدیر شناخته شد.
در بخش آزاد از سمیرا عامری پور از هرمزگان با قصه کچل کفترباز و محترم جره ئی از یزد با قصه گوساله لجباز به عنوان برگزیده تجلیل به عمل آمد و از « بی با رهسپار» از سیستان و بلوچستان با قصه 'قصه چیه؟' و محمدعلی مومنی زاده از یزد با قصه کشاورز و خروس نیز تقدیر شد.
همچنین در بخش کانونی، مهری خسرویان از کرمان با قصه زال و سیمرغ، پروانه قاسمی از یزد با قصه « بز اخفش » و محمدجعفر جعفری سیرچی از کرمان با قصه هفت برادر به عنوان برگزیده معرفی و تجلیل شدند.
در این بخش معصومه جلالیان از خراسان جنوبی با قصه دهکده غرغروها و عفت تفضلی از هرمزگان با قصه رنگ مهربانی شایسته تقدیر شناخته شدند.
حسن دولت آبادی، محمد سیمزاری و سیدعلی کاشفی خوانساری قصه های این جشنواره را که به مدت سه روز در یزد جریان داشت، داوری کردند.
برگزیدگان این جشنوراه به مرحله نهایی جشنواره بین المللی قصه گویی که از یکم تا پنجم بهمن 1396 در تهران برگزار می شود، راه یافتند.
امسال در بیستمین جشنواره بین المللی قصه گویی این نهاد فرهنگی، 6 هزار و 737 نفر شرکت کردند که از این تعداد، سه هزار و 174 نفر نوجوان، سه هزار و 90 تن مربی و شرکت کننده آزاد و بقیه قصه گو پدر بزرگ و مادربزرگ هستند.
بخش منطقه ای جشنواره با حضور قصه گویانی از 31 استان در پنج منطقه و به میزبانی پنج استان از جمله یزد برگزار می شود.
حدود 10 هزار کودک و نوجوان 6 تا 17 ساله یزدی زیر نظر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این استان فعال هستند.
همچنین 10 هزار زبان آموز زیرنظر مربیان کانون به فراگیری زبان های خارجی مشغول هستند.
استان یزد بر اساس سرشماری آبان ماه سال 1395، یک میلیون و 138هزار نفر جمعیت دارد که 85درصد در 21شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند.
7532/ 2047 خبرنگار: سعید صادقی مقدم** انتشار: عباسقلی اشکورجیری
irnayazdd@
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.