به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی دفتر این نماینده، سید ابوالفضل موسوی بیوکی در دیدار با مدیر عامل راه آهن کشور بر ضرورت رعایت مفاد برنامه ششم و اولویت خطوط ریلی در برنامه و همچنین موقعیت یزد در مرکز ایران و چهار راه خطوط ریلی کشور تاکید کرد .
وی افزود: سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی برای خرید واگن مسافری و حمل بار و همچنین لکوموتیو و دیزل، حمایت های لازم از سوی دولت برای در اختیار گذاشتن زمین و منابع فاینانس و حمایت های فنی و مالی و نظارتی از مهمترین نکات این بخش به شمار می رود.
عضو کمیسیون عمران مجلس با مرور حادثه تلخ اخیر برخورد قطار و تاثیرات آن بر افکار عمومی و در پیش روی بودن تعطیلات نوروزی گفت: خطوط ریلی به عنوان یک سرویس حمل و نقل ایمن به رغم تمامی مشکلات همچنان جایگاه خود را در بین مردم دارد و باید به گونه ای برنامه ریزی و عمل نمود تا شاهد حوادث تلخ گذشته در این خطوط نباشیم و مردم با امنیت خاطر سفر نمایند و از خدمات متناسب برخوردار باشند .
موسوی بیوکی در خاتمه ضمن بر شمردن برخی از مشکلات از جمله فرسوده بودن واگن ها و مساله تاخیرها و سرویس خدمات بخش ریلی، پیگیری مسئولان راه آهن و رفع این مشکلات در حوزه انتخابیه اش خواستار شد.
استان یزد و بخصوص شهر یزد به واسطه قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی کشور از جایگاه خاصی در حمل‌و نقل مسافر و بار در کشور برخوردار است.
چهار اداره کل راه آهن به راه آهن یزد متصل است و هم اکنون این اداره کل، وظیفه ترانزیت و اتصال شبکه های ریلی راه آهن اصفهان، شرق، کرمان و هرمزگان را برعهده دارد.
راه آهن استان یزد با سهم بیش از 30 درصدی حمل و نقل بار راه آهن جمهوری اسلامی ایران در طول 15سال گذشته در جایگاه نخست کشور قرار داشته است.
بیش از 80 درصد مواد معدنی و افزون بر 70 درصد بارهای ترانزیتی کشور از این استان عبور می کند.
استان یزد دارای 681 کیلومتر بزرگراه، 657 کیلومتر راه اصلی، 980 کیلومتر راه فرعی، 2250 کیلومتر راه روستایی است که 1267 کیلومتر آن جزو راه‌های شریانی و ملی است.
7536/6197 خبرنگار:کاظم سبحانزاده**انتشار: محمدحسین فلاح تفتی
irnayazdd@
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.