حجت‌الاسلام علی گندمی روز چهارشنبه در بازدید از ۲ کارگاه تولید ماسک از سوی جمعی از خواهران بسیجی ابرکوه ، افزود: نیروهای بسیجی ان شاءالله پس از شکست کرونا ، خدمات خود را در دوخت لباس برای نیازمندان ادامه دهند.

وی با قدردانی از تلاش بسجیان ، اظهار کرد: از ابتدای شیوع بیماری تاکنون روزانه ۳۵ هزار نفر روز از نیروهای استان به عنوان جهادگران بسیجی در زمینه های غربالگری ، ضدعفونی معابر شهرها و روستاها ، تولید ماسک و مایع ضدعفونی کننده و توزیع بسته های معیشتی همکاری دارند.

گندمی ادامه داد: تلاش و زحمات خالصانه نیروهای بسیجی و گروه‌های جهادی در جبهه مبارزه با  کرونا ستودنی است  و در واقع  آنها سربازان تندرستی هستند.

این کارشناس مذهبی اظهار کرد: مردم و خیران با اهدای کمک و همکاری با جهادگران بسیجی برای شکست کامل کرونا همچنان این راه ، را که در واقع خدمت فی سبیل الله است ، ادامه دهند.

همچنین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ابرکوه در حاشیه این بازدید به ایرنا گفت: برای مقابله با شیوع کرونا از اوایل اسفند ماه ۹۸ تاکنون این نهاد با مشارکت مردم ، بسیجیان ، خیران و برخی واحدهای تولیدی حدود  ۲.۵ میلیارد ریال در بخش‌های مختلف در مقابله با شیوع کرونا هزینه کرد.

سرهنگ پاسدار مهدی ابرقویی با بیان اینکه هم اکنون ۲۰ تیم جهادی متشکل از حدود ۶۰۰ نفر از قشرهای مختلف نیروهای بسیجی و مردمی برای مقابله با کرونا فعالیت دارند ، خاطرنشان کرد:  این افراد در تهیه ، تولید و توزیع ماسک ، مایع ضدعفونی دست و ضد عفونی و گندزدایی نقاط مختلف شهر ابرکوه فعالیت های چشم گیری داشتند .

وی ، ادامه داد: با همکاری ۲۵۰ نفز  از خواهران بسیجی تاکنون در ۲۲۰ کارگاه خانگی حدود ۱۵۰ هزار عدد ماسک تولید شد  که ۱۲۵ هزار آن در میان اقشار مختلف مردم و همچنین مراکز بهداشتی و درمانی توزیع شد .

وی یاد آورشد: تاکنون حدود ۲ هزار و ۵۰۰ دست لباس گان و شیلد، برای استفاده بیماران و کادر بیمارستان ها دوخته شد .

این مسوول تشکل های مردمی ابرکوه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری تلاش در جهت مقابله با ویروس کرونا ، خاطرنشان کرد: تاکنون ۳۶ هزار لیتر بطری  ۱.۵ لیتری محلول ضدعفونی در ابرکوه خانه به خانه  از سوی موکب خدام الحسین (ع) و با همکاری یکی از شرکت های لبنی و شرکت آب و فاضلاب شهرستان توزیع شد.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

 ویروس کرونا اواسط دی ماه (دسامبر ۲۰۱۹ ) در شهر ووهان مرکز استان هوبی واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت آن کشور در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ ( نهم دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را اعلام کرد، نخستین  مورد آن  در ایران ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ در قم شناسایی و اطلاع رسانی شد و شیوع این بیماری تاکنون در ۲۱۰ کشور گزارش شد.

همچنین رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تاکنون ۸۴ هزار و ۸۰۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدند و با فوت ۸۸ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان به پنجهزار و ۲۹۷ نفر رسید.

کیانوش جهانپور روز سه شنبه  بیان کرد: از دیروز تا ظهر سه شنبه(دوم اردیبهشت ) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی هزار و ۲۹۷  بیمار جدید مبتلا به کووید -۱۹( کرونا) در کشور شناسایی شدند.

وی ادامه داد: تا امروز ۶۰ هزار و ۹۶۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شدند و سه هزار و ۳۵۷  نفر در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا وزارت بهداشت گفت: تاکنون ۳۶۵ هزار و ۷۲۳ آزمایش تشخیص کووید- ۱۹ در کشور انجام شد ، امیدواریم مردم با رعایت بیشتر و دقت در رعایت نکات بهداشت فردی و عمومی و فاصله گذاری هوشمند برای مقابله با این ویروس کمک کنند.

جهانپور گفت: موارد شناسایی شده کرونا در کشور با تلاش همکاران ما در ۱۲۶ آزمایشگاه در کشور انجام شد و روند نزولی تدریجی در روزهای اخیر ادامه دارد و امیدواریم در روزهای آتی خبرهای بهتری را به مردم بدهیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.