محمدرضا عارفی روزیکشنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با ایرنا افزود: با توجه به مصوبه شورای شهر یزد و طرح آن در شورای ترافیک استان مقرر شد، این تعداد سازه جمع آوری شود.

وی ادامه داد: این سازه ها در بلوار شهید صدوقی، میدان ابوذر، بلوار طالقاتی و مرکز شهر قرار دارد و با توجه به اینکه پل‌ها مکانیزه نیست و یا برخی وسایل آسانسور آن به سرقت رفت و بلااستفاده است، جمع آوری می شود.

دبیرشورای ترافیک استان یزد اظهار داشت: برخی از پل‌ها آیین نامه‌های لازم را نداشتند و از لحاظ دسترسی و همچنین نوع جوشکاری و سازه‌ای دچار مشکل بودند، در صورت وقوع زلزله و یا حوادث دیگر تخریب و مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می کرد.

عارفی ادامه داد: مردم نیز به علت وجود پله‌های زیاد تمایل چندانی به استفاده از این سازه ها ندارند و در هفت ماهه امسال چند نفر به علت تصادف در محل پل‌ها هنگام عبور از عرض خیابان جان خود را از دست دادند.

به گفته وی در زیرپل عابر پیاده مقابل کمیته امداد امام خمینی (ره) یزد هنگام عبور ۲ سالمند از عرض خیابان در برخورد با خودرو فوت کردند، فردی که در زیر پل فوت کند، مقصر است لذا مقرر شد پل‌های غیراستاندارد جمع آوری و یا جابه جا شود، البته بهسازی و بازسازی آن قبل از نصب مجدد انجام می‌شود.

مدیرکل دفتر فنی امور عمرانی و حمل و نقل ترافیک استانداری یزد ابراز کرد: البته در محل پل‌های جمع آوری شده اقدامات مهندسی از جمله نصب چراغ قرمز و همچنین استانداردسازی انجام خواهد شد تا مشکلی برای مردم وجود نداشته باشد.

عارفی ادامه داد: سه پل عابر پیاده مقرر شد تا پایان سال جمع آوری و اقدامات مهندسی ترافیکی انجام تا ایمن بودن آن حفظ شود و مقرر هم شد رسانه‌ها اطلاع رسانی کنند اگر از نظر شهروندان جمع آوری مناسب بود بقیه این سازه ها نیز جمع آوری شود.

دبیر شورای ترافیک استانداری یزد گفت: اقشار مختلف مردم و شهروندان می‌توانند نظرات خود را به دبیرخانه شورای ترافیک استانداری ارسال کنند تا در فعالیت‌های آتی مورد توجه مسوولان قرار گیرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.