محمدعلی طالیی شامگاه یکشنبه در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان افزود: تحقق این هدف نقش مهمی در پیشگیری از ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی دارد.
وی با بیان اینکه تاکنون برای ساماندهی معتادان متجاهر فعالیتهای خوبی صورت گرفته است، تسریع در برنامهریزی دقیقتر و با همپوشانی تمام متولیان را ضروری ذکر کرد .
استاندار یزد بیانداشت: طرحهای مبارزه با موادمخدر و آسیبهای مرتبط با آن موضوع مهمی است که همه مردم و دستگاههای اجرایی باید با احساس تکلیف جدی وارد عرصه فعالیت شوند.
طالبی گفت: پیشگیری و فعالیتهای فرهنگی و آموزشی و حضور جدی تمام دستگاهها و تشکلها در مبارزه با مواد مخدر رسالتی مهم و تعیینکننده است.
استاندار یزد همچنین ضرورت ایجاد تشکلی برای امور مرتبط با ساماندهی معتادان متجاهر در استان را مورد تاکید قرار داد و پیگری آن را خواستار شد.
همچنین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر یزد گفت: اجرای طرح « یاریگران » با هدف جلب همکاری مردم و تشکلها و همراهی دستگاهها در مبارزه با مواد مخدر اجرا میشود.
سیدمصطفی کرباسی افزود: اجرای این طرح ملی از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور به استانها ابلاغ شده و درمان معتادان و صیانت از خانوادههای آنها از اهداف طرح است.
به گفته وی، در اجرای این طرح برای هر دستگاه، راهبردهای مشخصی تعریف شده و زمان اجرای آن از مهرماهجاری تا پایان برنامه توسعه ششم مشخص شد.
این مسئول تاکید کرد: بر اساس طرح یادشده برای هر دستگاه وظایفی تعریف شده است که جداگانه در دستورالعمل اجرای تفاهمنامه منعقد میشود.
کرباسی گفت: سازمانهای مردم نهاد ( سمن ) باید در قالب این طرح در راستای مبارزه با مواد مخدر حمایت شوند.
در این نشست آماری از تعداد معتادان استان به تفکیک مرد و زن و گروههای سنی ارائه نشده است.
در ۶ ماهه نخست سال ۱۳۹۸، حدود ۲۰ تن موادمخدر در استان کشف شد و گزارشی از تعداد متهمان و خودروهای توقیف شده منتشر نشده است.
جادههای یزد نقش مؤثری در برقراری ارتباط استانهای جنوبی و شرقی ایران به مرکز کشور دارد و با توجه به موقعیت آن در مسیر کریدور شمال - جنوب و شرق و غرب، در برخی مواقع راههای آن برای انتقال کالای قاچاق و نیز مواد مخدر مورد سوء استفاده قرار میگیرد.