دکتر مهدی شادنوش روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود : در شهر رشت هم تعداد داروخانه های عرضه کننده این داروها را به سه مورد افزایش داده ایم که طی روزهای آینده این تعداد در نقاط مختلف شهر افزایش می یابد.
وی با تاکید بر اینکه برای درمان کرونا داروی مشخصی وجود ندارد، افزود : داروهایی هم که تجویز می شود برای از بین بردن عفونت های دیکر و تسکین درد بیمار است.
وی عنوان کرد : متاسفانه برخی از داروها به صورت بی رویه توسط پزشکان تجویز می شود که این خود در شرایط کنونی مشکلی بر مسائل موجود افزوده است.
وی گفت : فقط طی چند روز بالغ بر ۴۰ هزار قرص از یک داروی مشخص در رشت توزیع شده و همچنان هم تقاضا و درخواست برای آن شدید است.
وی تصریح کرد : به منظور ساماندهی این شرایط سامانه ای طراحی شده که قابلیت رصد مصرف کنندگان و توزیع کنندگان را دارد و اجرای این طرح طی چند روز اخیر تا حدود از شدت این مساله کاسته است.
شادنوش گفت : ضمن آنکه هم اکنون گستره توزیع داروها را به چندین داروخانه در رشت توسعه داده ایم و ظرف دو سه روز آینده این داروها دربرخی شهرستان ها هم عرضه می شود.
وی با تاکید دوباره بر اینکه دارو در درمان این بیماری نقش چندانی ندارد، افزود : در این میان عده ای سودجو که به هر طریقی امکان تهیه این دارو را از شبکه توزیع می یابند با ایجاد بازار سیاه آنها را به مبالغ هنگفتی در اختیار متقاضیان قرار می دهند.
وی ادامه داد : اما آنان باید بدانند که از این پس این افراد قابل رد گیری هستند و با شناسایی سودجویانی که در این شرایط با سلامت مردم بازی می کنند و بر اساس اعلام دادستان استان در حکم مفسد فی الارض هستند به شدت برخورد می شود.
وی تصریح کرد : این افراد به مردم و هموطنان وهمشهریان خود خیانت می کنند و برای منافع آنی خود سلامت مردم را به خطر می اندازند.