علی اصغر آزاد با اشاره به اینکه ۴ متصرف در این رابطه شناسایی شده است، اظهارداشت : متصرفین دراین زمین ها اقدام به کشاورزی و درختکاری کرده بودند که با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست صومعه سرا افزود : اراضی مذکور با حکم مراجع قضایی رفع تصرف و به اراضی مناطق حفاظت شده پیوست شده است.
وی اظهار کرد : علت اصلی اینگونه تخلفات و تصرف در منابع طبیعی و ملی، پایین رفتن سطح آب تالاب و فرصت طلبی افراد سودجو جهت منافع شخصی است.
وی خاطرنشان کرد: این اقدام در راستای حفظ حقوق بیت المال و جلوگیری از ضایع شدن حقوق دولتی انجام شده است.
آزاد با اشاره به اهتمام اداره حفاظت از محیط زیست به رفع تصرف اراضی ملی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تجاوز به اراضی ملی و تالابی و تصرف آنها، مراتب را به یگان حفاظت محیط زیست اطلاع دهند.
وی به نقش تالاب در زیست بوم گیلان و کشور اشاره کرد وافزود : تالاب و مناطق حفاظت شده مهار کننده سیل های ویرانگر و تعدیل کننده آب و هوای منطقه و زیستگاه گونه های زیادی از آبزیان، پرندگان و گیاهان است.  
پاسگاه های محیط بانی سلکه در پناهگاه حیات وحش آن به مساحت ۳۶۰ هکتار واقع در روستای هنده خاله، پاسگاه محیط بانی اسپند در منطقه حفاظت شده سیاه کشیم به وسعت چهار هزار و ۵۰۰ هکتار در روستای اسپند و نیز پاسگاه محیط بانی سیاه درویشان در منطقه حفاظت شده سیاه کشیم به مساحت چهار هزار و ۵۰۰ هکتار واقع در روستای سیاه درویشان به حفاظت از این مناطق می پردازند.  
شهرستان صومعه سرا با حدود ۱۳۰هزارنفر جمعیت با وسعتی حدود ۵۶۴کیلومتر مربع دارای ۲۱ هزار هکتار اراضی ملی و حدود سه هزار هکتار اراضی تالابی است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.