یونس رنجکش در کارگروه فنی زراعت چوب استان گیلان که با حضور مجری زراعت چوب کشور و مدیران کارخانجات صنایع وابسته و مدیران اجرایی استان برگزار شد گفت : با توجه به سیاست های ابلاغی دولت و تاکیدات رییس جمهوری و پیگیری های استاندار گیلان به جد به دنبال توسعه زراعت چوب هستیم.

وی اضافه کرد: با اجرای طرح زراعت چوب بخش مهمی از نیاز های صنایع وابسته همچون پالت سازی ها و کارخانجات نوپا و ام دی اف تامین شده و در کنار آن منابع طبیعی و جنگل ها نیز از خطر تعرض مصون خواهند ماند.

وی اشتغال زایی روستاییان با اجرای طرح زراعت چوب و کشت های مرکب در مزارع در اختیار را نیز از دیگر فرصت های موجود در این زمینه عنوان و یادآور شد : افزایش در امدهای خانوار روستایی و پویایی اقتصاد روستا از جمله اثرات دیگر این طرح است.

رنجکش با تاکید بر لزوم شناسایی عرصه های دارای قابلیت زراعت چوب که در اختیار نهادها ، اشخاص و یا منابع طبیعی هست، تصریح کرد: این مهم از اولویت های این بخش است  که هم اکنون از سوی این اداره کل با همکاری فرمانداری ها و منابع طبیعی در حال انجام است.

رنجکش همچنین با توجه به حضور صاحبان صنایع وابسته در تولیدات چوب در این نشست اظهار کرد: اعلام نیاز واقعی و همراهی در پشتیبانی از زارعان و علاقمندان به مشارکت در زراعت چوب از سوی این واحدها  می تواند سهم بسزایی در موفقیت طرح داشته باشد.

وی همچنین خواستار تسهیل و تسریع در روند شیوه نامه تهیه شده از سوی سازمان جنگل ها برای بهره مندی بهتر از طرح زراعت چوب و حمایت از کشاورزان در این زمینه شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.